Wat ik in een week deed #201

Happy Monday! Zo, ik had nog wel een extra weekend willen hebben. Maar we gaan weer aan de slag deze week. Vorige week deed ik het volgende..

Het was best een drukke werkweek dus daar heb ik weinig foto’s van. Wel probeerden we op maandagavond de nieuwe dakdragers van Marktplaats uit en ze passen gelukkig perfect! Voor nu gaan ze weer naar zolder maar hopelijk kunnen we er volgend jaar goed gebruik van maken (eerst nog even een dakkoffer scoren).

Deze week was het ineens herfst en ik vond het zo erg nog niet! De regen wel hoor, maar ik ben wel weer toe aan truien en vesten. En ik kocht laatst wat blouses om te dragen als een soort vest, waaronder deze versie van flanel. Lekker warm!!

Altijd bijzonder dat je ineens al je AliExpress bestellingen binnen een week binnen krijgt terwijl je het niet tegelijkertijd hebt besteld.. Maar goed, ik kreeg onder andere wat discs voor m’n Happy Planner binnen! Ze passen wel iets minder goed dan de echte maar het werkt prima. En een stuk goedkoper!

Fast forward naar donderdag! Toen waren vriendlief en ik allebei vrij en we hadden wel weer zin om naar een museum te gaan (goed gebruik maken van onze museumkaart). Het werd het Louwman museum in Den Haag. Daar ben ik al zo vaak langsgereden maar nooit geweest! Het is een museum vol met auto’s, voornamelijk hele oude. Ik vond het oprecht interessant om te zien en je kunt je er haast bijna niets bij voorstellen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een auto en is het allemaal nieuwer dan nieuw. Andere tijden! Het museum is zeker een aanrader als je interesse hebt n auto’s en/of geschiedenis.

Daarna had ik wel zin om te kringlopen en we gingen naar Ypenburg (ooit mijn hometown). Daar zit een best grote Rataplan en ik slaagde zowaar weer eens! Ik vond een mooie blazer van Betty Barclay en een rugzak van Longchamp. Super blij mee!

Deze week leerde ik ook weer iets nieuws: het haken van een pompoen! Best wel veel werk maar ze worden wel heel schattig. Ik gebruikte deze tutorial, goed te volgen!

Vrijdag moesten we allebei weer werken en we probeerden ’s avonds deze vega cordon bleus. Best prima! Af en toe ligt er ineens weer een nieuw vega merk in de supermarkt en dan ben ik altijd wel benieuwd.

’s Avonds gingen we nog even lampen kijken. We willen wat nieuws in de keuken en op de kast in de woonkamer, maar dat is toch best een uitdaging. Zoveel keus en toch maar weinig wat we echt willen. To be continued want we vonden nog niet de perfecte lamp..

Zaterdag kwam planner friend Liselotte langs om samen te plannen en spullen uit te wisselen! Dat was super gezellig en ik ben voorzien van een heleboel nieuwe stickers. Zij nam juist veel inserts van mij over dus dat ruimt goed op. Het was voor mij de eerste keer dat ik samen met iemand ging plannen en hoewel dat natuurlijk voor veel gezellige afleiding zorgde, vond ik het wel erg leuk! Zeker voor herhaling vatbaar.

M’n vriend moest in het weekend werken en hoewel het gelukkig rustig was, moest hij deze keer ’s avonds weg om een storing te verhelpen. Ik besloot maar mee te gaan voor de gezelligheid en we kregen zelfs een gratis toetje, super lief en lekker!

Van zondag heb ik weinig foto’s, het was een relaxte dag en ik heb lekker thuis gerommeld. Ik gebruik nu wel weer m’n Hobonichi A6 planner als dagboek en ik moet altijd weer even wennen aan het papier. Het duurt even voordat je pen droog is en dus krijg ik altijd vlekken. Oeps!

Deze week is denk ik wel lekker rustig. Op het project waar ik aan werk gaan ze deze week mijn werk testen en dus hoef ik een keer een weekje niet te bouwen. Verder nog weinig plannen dus we gaan het zien!

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *