Wat ik in een week deed #200

Happy 200ste post! En na vorige week deze keer weer een gewone. We hadden best een drukke maar ook leuke week. Benieuwd wat ik zoal heb gedaan?

Afgelopen week was het weer helemaal niet zo verkeerd en op maandagochtend zag ik een mooi zonnetje in de tuin. Even mijn fotografieskills afgestoft en een foto gemaakt!

Daarna weer aan het werk maar ik haalde ook een Vinted pakket op in de pauze. Ik kocht een Happy Planner planner en notebook van iemand uit Frankrijk en ze waren allebei nog helemaal nieuw. Goede score! Ik gebruik hier altijd de covers, tabbladen en ringen van om m’n eigen planner mee te maken.

Ook maar weer eens m’n nagels gelakt met een kleurtje van Essie. Tegen beter weten in want het gaat bij mij altijd heel snel chippen.

’s Avonds liepen we weer eens samen een rondje en dat vind ik eigenlijk altijd wel fijn en gezellig. Het valt vaak niet mee om mezelf ervoor te motiveren maar ik heb zelden spijt achteraf!

Twee dagen later zagen m’n nagels er al niet zo best meer uit. Precies waarom ik meestal voor gel nagellak ga want dat gaat makkelijk een week of langer mee!

Deze week was ik op woensdag vrij in plaats van donderdag zodat ik met Lara op stap kon! We gingen Haarlem in om een beetje te shoppen en gingen lekker lunchen bij wat nu Tatsu heet en voorheen Sumo was. Echt heel anders was het dan ook niet, maar wel lekker!

Op donderdag kreeg ik mijn bestelling van Penstore! Ik twijfelde enorm over wat ik voor volgend jaar wil qua planner, maar ik ben toch weer gezwicht voor een Hobonichi planner. Dit jaar had ik de daily planner hiervan maar ik miste heel erg het overzicht dus voor volgend jaar ga ik de Weeks proberen. Kan niet wachten!

Op donderdagavond gingen we even naar de outlet in Halfweg. Ik wilde voor herfstige items kijken en de Cosmetics Company Store was eindelijk open! Bij Sissy Boy vond ik een leuke blouse en bij de Cosmetics Company Store scoorde ik een foundation van Bobbi Brown en een face spray van MAC. Allemaal met flink wat korting dus een goede score!

Ik had nog wat stationery items besteld bij Shein en dat is best fijn want het scheelt een hoop geld.. Maar soms kan je niet specifiek kiezen en krijg je dus ineens echt gare stickers, haha! Ach, dan maar voor als m’n nichtje komt!

Vrijdagavond gingen we even snel naar Hoofddorp, vriendje wilde wat van H&M hebben en we moesten nog even naar de Action. Daar vond ik deze stiften voor op zwart papier en ze werkten verrassend goed! Altijd leuk om zoiets bij Action te vinden want dat is een stuk goedkoper.

Op zaterdag hadden we een feestje! De familie van m’n vriend had een reünie en gelukkig mocht het doorgaan met de huidige maatregelen. En we hadden enorm geluk met het weer waardoor we veel buiten waren. Het was op het strand en erg gezellig!

En ook op zondag gingen we op stap! We gingen naar het Zuiderzee Museum in Enkhuizen en dat was verrassend leuk. Het grootste deel van het museum is een nagebouwd vissersdorpje aan de haven waar je dus een goed idee krijgt van hoe men destijds leefden en geld verdienden. Dat het buiten was en je op je eigen tempo er doorheen kon lopen vonden we allebei wel fijn en we hadden wederom geluk met het weer. Het museum is zeker een aanrader!

En we sloten het weekend af met een lekker groot ijsje!

Deze week zal qua werk wel weer druk zijn en we zijn allebei op donderdag vrij dus hopelijk kunnen we weer wat leuks doen. We gaan het zien..

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *