Wat ik in een week deed #199

Of eigenlijk twee weken in een want vorige week was er even geen update. Ik was afgelopen week ziek en bloggen was er dus niet van gekomen. Vandaag deel ik de highlights (en dieptepunten) van de afgelopen twee weken met jullie!

Twee weken geleden begon ik vol goede moed aan de werkweek. Het was weer een drukke maar wel lekker productief. Ik gebruik nog steeds de Happy Planner Classic om mee te plannen en dat bevalt goed!

Fast forward to Friday waarbij we uit eten gingen met de schoonfam! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit naar een pannenkoekenrestaurant ben geweest en dat was dus een hele ervaring. Ik had deze Belgische pannenkoek en hij was heerlijk!

Op zaterdag gingen we naar Alkmaar, een beetje shoppen en lekker lunchen. Ik kocht niet zoveel (alleen discs voor mijn planner) maar ik vind Alkmaar wel altijd een hele leuke stad!

M’n vriend kreeg een doosje met koeken mee tijdens werk en ze waren echt heerlijk! Deze koeken zijn van Van Stapele in Amsterdam. Je doet ze even in de oven en dan heb je een hele knapperige koek met een zachte vulling van witte chocolade.

Ik koop regelmatig Happy Planner spullen over van andere mensen. Dat scheelt geld en is goed voor het milieu! Afgelopen week kwam deze planner binnen en ik vind hem zo schattig. Niet helemaal compleet, maar ik kan hem nog voor de rest van het jaar gebruiken en daarna zijn de covers en tabbladen ook nog super handig.

Maar afgelopen week bestond vooral uit slapen, lezen en rustig aan doen. Ik had flinke buikpijn en was super moe dus even een stapje terug. Inmiddels voel ik me weer oké en ben ik weer aan het werk!

In het weekend konden we dan ook eindelijk weer eens wat leuks doen. We gingen naar Hoorn om toerist in eigen land te spelen! Ik was er nog nooit geweest en het was echt een leuk en gezellig stadje. We hebben eindelijk een museumkaart gekocht zodat we vaker naar een museum of een stad kunnen zonder te gaan shoppen. Deze keer gingen we naar het West-Fries Museum (interessant maar niet heel spannend) en het Museum van de 20ste Eeuw (super leuk en herkenbaar!).

En op zondag hadden we een rustige dag. Wel even naar Hoofddorp geweest om wat kleding voor de herfst te kopen maar snel weer naar huis toen het druk werd. Daarna lekker geknutseld en ik heb een tas gehaakt! Best schattig toch?

Deze week ben ik weer aan het werk en zal het vooral inhalen zijn van wat ik vorige week allemaal heb gemist. En hopelijk aan wat nieuwe creatieve projecten beginnen!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *