Wat ik in een week deed #198

Happy Monday! Ik heb m’n motivatie nog niet gevonden maar we gaan er wel weer voor. Benieuwd wat ik afgelopen week zoal heb gedaan?

Natuurlijk weer aan het werk en ik begon in mijn Happy Planner, wat altijd wel weer motiveert! Ik was afgelopen week druk bezig met configureren voor het project waar ik aan werk en dan is een goede planner wel fijn.

Ook kreeg ik op maandag mijn bestelling van Craftelier en natuurlijk ben ik vergeten om de inhoud te fotograferen. Ik bestel er af en toe Happy Planner spulletjes, ze zijn wat goedkoper dan andere webshops maar het verzenden uit Spanje duurt natuurlijk ook wat langer. Ik kocht wat stickerboeken en planner accessoires zodat ik mijn planner weer wat kon uitbreiden!

Op dinsdag werd er weer eens gewandeld! Met mijn fitgirl voornemens gaat het de laatste tijd niet zo best meer maar dan telt alles wat er wel gebeurt natuurlijk dubbel. Lekker de wandelschoenen aan en ’s avonds een rondje gelopen met m’n vriend.

Ik had wat items gekocht via Vinted waaronder dit tasje van Furla! Perfect als etui voor m’n planner spulletjes, haha.

Woensdag kreeg ik m’n Shein bestelling binnen en voor het eerst had ik meerdere kleding items besteld. Altijd gokken met de maat en pasvorm maar deze jurk vond ik in ieder geval super leuk en is een blijvertje!

Op donderdag waren m’n vriend en ik allebei vrij en besloten we weer eens naar Bataviastad te gaan! Daar wilden we in de vakantieperiode echt niet heen maar nu was het er weer lekker rustig. Ik kocht wat winterse items bij Tenson en vulde m’n facewash voorraad aan bij The Body Shop.

En nog meer Vinted aankoopjes! Ik kocht wat Burga hoesjes voor m’n moeder, dat zijn hele fijne telefoonhoesjes en op Vinted verkopen mensen het vaak voor een zacht prijsje. Ik scoorde ook een Furla tasje wat een beetje beschadigd was. Er zaten metalen hartjes op maar die waren er grotendeels al vanaf gevallen en de rest ging er ook moeiteloos vanaf. Ik heb wat nieuwe pins besteld via AlieExpress en daar ga ik de tas mee oppimpen!

Op zaterdag ging ik lekker knutselen. Ik maakte wat nieuwe covers voor m’n Happy Planner en natuurlijk had mijn printer er geen zin in en maakte hij alle foto’s paars. Wat is dat toch met printers?

Daarna stond de schoonmams op de stoep en gingen we even plantjes kijken en naar de kringloop! Ik kocht zelf niet echt iets maar het was wel gezellig en goed weer om te fietsen.

En dit weekend stond natuurlijk in het teken van de Formule 1 in Zandvoort! Bij ons niet zo ver vandaan maar gelukkig viel het nog wel mee qua drukte en afgesloten wegen. En natuurlijk blij dat Max weer heeft gewonnen!

Deze week moet ik weer aan de bak voor het project en hebben we verder weinig plannen. We gaan zien wat de week weer brengt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *