Wat ik in een week deed #197

Happy Monday! Ik was er nog niet aan toe maar we gaan er weer het beste van maken. Afgelopen week was best druk qua werk en ik had een drukke dag in het weekend. Een beetje moe dus, maar wel lekker bezig geweest. Benieuwd wat ik zoal deed?

Sinds kort gebruik ik een Happy Planner classic voor memory spreads en ik ben er nog steeds blij mee! Ik vind de spreads heel cute en de planner zelf is heel simpel en minimalistisch, dat vind ik toch het fijnst.

En hoewel deze zomer natuurlijk helemaal belabberd is probeer ik er toch van te genieten als het zonnetje wel schijnt. Werken in de tuin!

Op dinsdag bakte ik tussen het werken door een cake en hoewel hij een beetje uit elkaar was gevallen, was hij wel weer lekker! Ik vind bakken echt leuk maar doe het veel te weinig. Goed voornemen voor de rest van het jaar.

Ik ging weer eens voor een holografisch nagellakje, deze kleur is van Essie. Ik vind het altijd heel mooi maar het blijft bij mij niet zo goed zitten, ik denk omdat de nagellak best dun is. In het weekend dus maar weer ingeruild voor iets anders!

Op woensdag deed ik ook nog een poging tot buiten in de tuin werken maar na ongeveer 5 minuten werd het donker en begon het te regenen. Nice try..

Ik kocht ook weer eens een nieuwe gadget en hij kwam op woensdagavond binnen. Een nieuwe koptelefoon! Ik ging voor de Bose 700 met noise cancelling. Ik heb al jaren een Bose koptelefoon en die heb ik altijd met veel plezier gebruikt, maar ik wilde er graag eentje met noise cancellation voor als ik weer naar kantoor moet. Ook is dit model natuurlijk weer comfortabeler en beter. Blij mee! Hij is op dit moment nog in de aanbieding bij Jeff Bezos, mocht je hem ook willen.

De laatste weken luister ik audioboeken in plaats van dat ik ebooks lees en ik begin er eindelijk wel aan te wennen! Voorheen vond ik het niets maar non-fictie boeken bevallen me wel prima, dat is als een soort lange podcast en je hoeft niet heel erg op te letten waar je bent in het verhaal. En dus kon ik lekker snel mijn book journal updaten! Ik gebruik nu trouwens Nextory, werkt prima en heeft een aardig assortiment audioboeken (en ebooks ook).

Op donderdag was ik vrij en ik wilde wel weer eens naar TK Maxx! Ik ging naar die in Amsterdam Osdorp, altijd gezellig. Het is en blijft een gevaarlijke winkel want ik word altijd heel hebberig van al die notitieboekjes en geurkaarsen, haha.

Maar mijn doel was een nieuwe olie diffuser en het is gelukt! Ik had er eentje van Action maar daar moet een filter in met al het gedoe wat erbij hoort. Deze diffuser die ik bij TK Maxx vond heeft dat niet. Hij maakt wel wat meer herrie maar ach, tijdens het werk zit ik toch met mijn noise cancelling headphones op!

En ik ging verder met mijn grote project namelijk een iPad hoes voor m’n broer! Hij wilde er graag eentje voor zijn nieuwe iPad Pro en een hoes bestellen bleek behoorlijk duur te zijn, dus ik besloot er eentje te haken en naaien.

Done! Hij is echt nog beter gelukt dan ik hoopte en gelukkig paste de iPad er precies in. Met garen en voering van Zeeman trouwens!

Zaterdag gingen we op bezoek bij mijn ouders en onderweg nog wat stops. Even naar Ypenburg waar ik een jaartje heb gewoond en waar ze bij de Jumbo de lekkerste eierkoeken verkopen! We gingen ook nog even langs Mantel in Rotterdam, een fietswinkel die in eerste instantie alleen in Utrecht zat. Helaas hadden ze niet het beugeltje wat mijn vriend wilde hebben maar ik scoorde wel een bidon die matcht met mijn fiets (heel belangrijk).

Zondag deden we lekker rustig aan want we waren allebei wel moe. Lekker ontbijten met een croissantje en daarna weer knutselen in mijn journal!

Deze week moet mijn auto naar de garage voor een beurt (auw) en dit weekend is natuurlijk de F1 in Zandvoort! Met andere woorden, de hele regio gaat op slot, haha! En verder weer gewoon aan het werk..

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *