Wat ik in een week deed #196

Happy Monday! Eerlijk is eerlijk, het weekend duurde weer net te kort en ik zou nog wel even terug naar bed willen. Maar we moeten weer aan de slag dus here we go! Benieuwd wat ik afgelopen week zoal deed?

Op maandag natuurlijk weer aan de slag met een vers lijstje to do’s in de bullet journal. Dat vind ik stiekem toch wel fijn aan elke maandag, het voelt als een frisse start!

Op een pijnlijke arm na voelde ik me best ok√© na onze vaccinatie van de dag ervoor maar mijn vriend ging er aanzienlijk minder goed op. Hij kreeg ’s nachts koorts en voelde zich toch wel een dag of 2 behoorlijk beroerd. Daarna gelukkig al snel weer beter en op donderdag was hij alweer aan het werk! Maar mijn met liefde gekookte maaltje ging er dus niet helemaal moeiteloos in..

Van Marije kreeg ik wat olie samples om te proberen in mijn diffuser. Ze ruiken super sterk en werken dus top! Al vind ik niet alle geuren lekker, dat is natuurlijk persoonlijke smaak. Wel fijn om ze te kunnen proberen met wat kleine samples!

’s Avonds deed ik mijn nagels met deze leuke nail patches van AliExpress! Ze werken echt top vind ik, super snel leuke nagels en het blijft bij mij minstens net zo lang zitten als gewone nagellak, vaak zelfs nog wel wat beter. Cute toch?

Het was al een tijd geleden dat we bij Ikea zijn geweest en we hadden allebei wat items nodig dus toch maar eens erheen. En het was er DRUK! Alsof alles gratis was en Corona niet bestond. Snel alles gepakt wat we nodig hadden en gillend weer eruit, haha. Ik wilde een nieuw en wat platter kussen en het werd dit kussen. Inmiddels al een paar nachten op geslapen en hij is top!

We kochten ook anti-slip tape voor onze gladde trap naar zolder en je weet, meten is weten. We hadden niet gemeten en dus kwamen we voor twee treden te kort. Rookie mistake! Gelukkig heeft m’n vriend later nog een rolletje gehaald en is het nu wel af.

En naast m’n leuke nagels ben ik creatief bezig geweest met het maken van armbandjes van kraaltjes. Cute he? Vroeger deed ik dat ook al en het is nu wel weer hip geloof ik. Ik vermaak me er in ieder geval prima mee.

Op donderdag was ik vrij en had ik zin om weer eens te kringlopen! In Heemstede zit Dorcas en dat is een hele fijne kringloop maar hij is niet zo vaak open. Op donderdag gelukkig wel en ik kocht er naast deze fijne trui een hele hoop knutselspulletjes. Zolder023 in Haarlem vind ik vaak ook wel een succes maar deze keer kwam ik niet verder dan een bloempot. Ach, het leuke van een kringloop is ook dat het elke keer weer afwachten is wat ze hebben!

De (goedkope) kraaltjes die ik gebruik voor m’n armbandjes bleken toch niet helemaal krasvast te zijn, oeps! Voor mezelf prima maar als ik ze ooit wil verkopen dan natuurlijk niet. Ik kocht trouwens in de kringloop een kralenketting om uit elkaar te halen zodat ik weer wat andere kraaltjes heb. Tipje!

Deze week was ik ook weer lekker aan het haken! Ik werk nu aan een cover voor m’n journal (al zou het ook weleens een sjaal kunnen worden) en aan een cadeautje voor iemand. Ik blijf ook echt een zwak hebben voor het kopen van nieuwe bolletjes wol..

En ik kocht een Furla tasje via Vinted! De laatste tijd heb ik juist super veel verkocht via Vinted (yesss geld) maar ik kijk er zelf natuurlijk ook wel op. Dit Furla tasje was heel goedkoop omdat er zwarte vlekken op zaten maar ik durfde het risico wel te nemen. Met wat liefde, aandacht en reinigingsdoekjes was hij namelijk zo weer schoon!

Kaasburger gone wrong!! Haha, dit kan alleen mij gebeuren natuurlijk. Gelukkig was hij nog steeds wel lekker..

.. en het toetje nog veel beter! Hier kan je me oprecht altijd wel wakker voor maken.

Op zaterdag vergat ik foto’s te maken en dat was jammer want het was best een leuke dag! M’n vriend moest werken en ik ging met z’n mama op stap. Naar de “kringloopstraat” in Alkmaar waar ik naast dit boek nog twee jasjes kocht. We gingen ook even auto’s kijken voor haar bij Mazda (mijn favo automerk en ik mis m’n Mazda 2 nog steeds) en daarna ging ik een stukje fietsen. ’s Avonds keken m’n vriend en ik de film The Intern, een fijne feel good movie!

En zondag hadden we een relaxte dag. Vriendje keek Ajax (met alle gevolgen van dien) en ik ging lekker knutselen. Zondag is vaak mijn dag om m’n journals te updaten en ik ben ook alvast aan het nadenken over wat ik volgende maand weer wil. En zo blijft een mens bezig!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *