Wat ik in een week deed #195

Oh wat is deze zomer toch een grap. Hoe zijn we weer binnen 24 uur van zomer naar herfst gegaan? Anyways, dan maar weer lekker binnen zitten en bloggen. Afgelopen week heb ik gelukkig wel een beetje kunnen genieten van het weer en wat leuke dingen gedaan!

Op maandag natuurlijk weer aan het werk en ik had eigenlijk best een rustige week qua werk, dat was best fijn. Alsnog wel wat dingen op de to do lijst maar ook ruimte voor wat meer pauzes!

Zo filmde ik tussendoor even een video voor Instagram met al mijn huidige planners en journals. De video is hier te bekijken!

Het weekend ervoor had ik m’n nagels gedaan en natuurlijk bleef ik op maandagochtend achter m’n scheermesje hangen met de nagel van mijn middelvinger. Grr!!

Ik probeer graag nieuwe dingen met haken en op TikTok zag ik een video van gehaakte scrunchies. Even proberen! Poging 1 (de paarse) was niet zo’n succes maar poging 2 (de gele) was zo gek nog niet. Wel beter om te doen met glad katoen in plaats van dit pluizige spul.

Als ik aan het werk ben en deze pop-up krijg begin ik altijd te gillen..

Via Shein had ik een setje met kraaltjes en elastiek besteld en ik probeerde het eindelijk eens uit! Best schattig toch, dit groene armbandje? Misschien ook wel een leuke voor in de Etsy shop..

Op donderdag ging ik shoppen met de schoonmams in Zaandam! Ik kocht onder andere een giga bol wol bij Hema om mee te haken en wat kleine frutseltjes om mee te knutselen. Ik heb sinds kort zo’n aroma diffuser dus ik kocht ook wat flesjes olie bij Holland & Barrett. En ik zag mijn favo bullet journal bij Pipoos!

’s Avonds kwam schatje met donuts thuis dus weer bonuspunten verdiend!

Vrijdag weer aan het werk en ’s avonds gingen we naar Tino Martin in Caprera! Dat is een openluchttheater en voelde dus wel lekker veilig. Tino is niet zo mijn ding en het was een Valentijnscadeautje voor m’n vriend, maar het was wel een gezellig avondje uit! Ook al kende ik maar 2 nummers, haha..

Zaterdag wisten we niet zo goed wat we moesten doen en dus stelde ik voor om even te gaan kringlopen! De camera’s liet ik wel weer voor wat het was (al zien ze er wel altijd goed uit in de kringloop waar wij waren) en we namen wat LP’s mee.

En het zonnetje scheen dus we konden goed gebruik maken van onze nieuwe lounge set! Met lekkere pizza van de Jumbo, my fave.

’s Avonds gingen we nog even naar de Action en ja hoor, het is alweer tijd voor kruidnoten. Help! En natuurlijk stond de brug weer open op de terugweg, op een of andere manier heb ik altijd pech op dat punt haha.

Zondag mochten we eindelijk prik nummer 2 halen, daar was ik wel blij mee. Daarna lekker in de tuin gezeten en nog even bij de schoonfam op bezoek geweest.

En nu weer aan de slag! Ik heb nog een beetje een zere arm van de prik maar het is goed te doen. M’n vriend is er wel wat zieker van geworden dus die moet vandaag vertroeteld worden..

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *