Wat ik in een week deed #194

Ondanks het gezellige herfstweer (hou op hoor) was afgelopen week eigenlijk best wel geslaagd! Lekker productief bezig geweest en ook genoeg ontspanning gehad, allebei erg belangrijk natuurlijk. Wat ik zoal deed?

Op maandag moesten we weer aan het werk en ik had best een drukke week met een presentatie en wat ander werk wat echt af moest. Een beetje druk werkt voor mij overigens wel het beste qua productiviteit.

Ik deed wel m’n oude iPod aan de lader om eens te kijken wat erop stond dus de hele week was een throwback voor mij, haha! Toch leuk dat je dan zoveel nummers nog (her)kent.

Ik besloot toch maar weer eens een Happy Planner te bestellen en die kwam woensdag binnen. Ik vind hem echt prachtig en precies wat ik zocht, want de pagina’s zelf zijn lekker minimalistisch! Ik bestelde hem via Hobbywerken, een fijne Nederlandse webshop voor (onder andere) Happy Planner spulletjes.

’s Avonds gingen we even naar de outlet in Halfweg want Dunkin’ Donuts doet ook mee aan Too Good To Go en daar waren we al een hele tijd benieuwd naar! Ik vond het eigenlijk wel leuk dat je een selectie aan donuts krijgt die je waarschijnlijk normaal niet zo snel zou kiezen. Ik vond ze allemaal wel lekker!

Donderdag gingen we aan de slag in de tuin! We waren allebei lekker vrij en onze nieuwe loungeset zou geleverd worden. Tijd om even wat onkruid weg te halen dus. De set is trouwens echt precies wat we zochten en past perfect onder het afdakje. Nu maar hopen op lekker weer!

En ik leerde weer wat nieuws om te haken! Dit bakje maakte ik met deze tutorial en ik had kraaltjes met letters en hartjes besteld via AliExpress om dit soort knutselwerkjes mee te kunnen maken. Super cute toch? Het haken viel me ook alles mee, het zijn voornamelijk hele simpele steken.

Vrijdag was de schoonmams jarig en ze heeft nog steeds twee katten te logeren dus lekker knuffelen! Of m’n haar opeten, dat gebeurde vlak na deze foto haha.

Zaterdag moest mijn vriend werken en ging ik lekker op stap met een vriendinnetje! We gingen naar Prijsmepper en de kringloop, lekker snuffelen en leuke spulletjes scoren. De jas was net te klein en daar baal ik nog steeds van, ik vond hem zo tof! De LP ging wel mee en voor m’n vriend scoorde ik een kek bierglas.

En weekend dus pizza!

Op zondag had ik wel zin in een relaxt dagje en dus ging ik lekker knutselen in mijn nieuwe planner. Ik ga hem gebruiken voor dit soort memory spreads, super leuk toch?

En ik ging aan de slag met mijn Cricut snijmachine! Ik gebruik hem zelf vooral voor papieren stickervellen maar hij kan ook heel goed vinyl snijden, waar je dan vervolgens ook een soort sticker van kunt maken. Zou ik eigenlijk ook vaker moeten doen..

Via Too Good To Go kocht ik een sushipakket en dus fietste ik door weer en wind naar het centrum van Haarlem om het op te halen. Het was wel erg lekker en precies genoeg voor een lekker diner!

Deze week hebben we best wat op de planning staan (waaronder een concert en vaccinatie nummer 2) en ik heb ook nog allemaal creatieve ideetjes om mee aan de slag te gaan. En natuurlijk moet er ook nog gewerkt worden. Komt vast goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *