Wat ik in een week deed #193

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ik zit vooral nog te wachten op zomers weer want dit voelt gewoon als herfst.. Blijven dromen, toch? Natuurlijk hebben we er afgelopen week weer het beste van gemaakt. Benieuwd wat ik deed?

In het weekend had ik lekker veel gehaakt en nu staan deze vriendjes op onze lamp boven de tafel. Best gezellig hoor, haha! Uiteindelijk wil ik ze wel gaan verkopen in mijn Etsy shop maar dan moet ik er nog wel een paar maken. To be continued..

Een nieuwe maand betekent nieuwe spreads in mijn bullet journal en voor augustus heb ik een heel schattig thema met leuke kleurtjes! Meer hiervan kan je zien op mijn Instagram.

Woensdag was ik vrij en ging ik met een journal vriendinnetje naar Leidschendam. Ik was nog niet in The Westfield Mall of the Netherlands geweest (toen ik er kwam was het nog gewoon Leidschenhage haha) en ik was wel benieuwd! Het is een heel mooi winkelcentrum en ik vond het heel leuk om bij Bath & Body Works te kijken maar verder was het qua winkels niet zo heel boeiend vond ik. Winkels die in elke willekeurige (grotere) stad wel zitten en ik woon praktisch naast Haarlem. Maar wel een mooi winkelcentrum en ideaal als het een beetje regenachtig is!

Daarna gingen we nog even naar Zoetermeer en daar kocht ik een lekkere geurkaars bij TK Maxx! Ik wilde eigenlijk zo’n aroma diffuser waar je olie in kunt doen, dat lijkt me ergens best relaxed tijdens het werk. Maar ik twijfelde toch wel weer (zijn ze goed? wat heb ik nog meer nodig?) dus dan maar een geurkaars!

Verder was ik gewoon aan het werk, al had mijn laptop er wel weer weinig zin in. I get it, I get it..

Look at the fam! Van dat haken worden mijn nagels overigens niet veel beter, vooral mijn duimnagels hebben het zwaar te verduren. Oeps!

Rainy days.. Dus op vrijdagavond bestelden we lekker pizza om het weekend in te luiden! Ik vind de vega kip pizza van Domino’s altijd wel een succes. Heel lekker!

Daarna was het weekend en ik had wel zin om te kringlopen! We gingen naar twee in de buurt, de ene had ik nog nooit bezocht en vond ik erg chaotisch (die van de eerste foto). De andere is een van mijn favo’s en daar slaagde ik zoals je kunt zien weer goed! Voor dit alles betaalde ik 6 ekkies, een prima score.

’s Avonds aten we nacho’s uit een pakje van Knorr (sorry not sorry) en dat was eigenlijk best lekker!

Vervolgens begonnen we de zondag ook weer goed met pancakes. Niet verkeerd!

En daarna gingen we naar Zaandam. We kijken echt al tijden naar tuinmeubels en nu was er eindelijk sale! Nog steeds belachelijk duur natuurlijk maar het scheelt wel iets. Uiteindelijk zijn we voor deze set gegaan in het zwart! De elementen kan je los van elkaar halen en weer aan elkaar vast maken, dus je kunt er bijvoorbeeld ook een bankje van maken. We hebben niet heel veel plek in de tuin dus dit is eigenlijk wel perfect! Hij wordt als het goed is eind van de week bezorgd, spannend.

In Zaandam zit Het Goed, een hele opgeruimde en fijne kringloop. Ik vond er onder andere een zadeltasje voor mijn sporty spice fiets! Handig voor kleine spulletjes of bijvoorbeeld een slot.

Daarna lekker Formule 1 gekeken, mijn nagels gelakt, nog wat stickers op mijn laptop geplakt en gehaakt. Een fijne zondag!

Deze week is weer niet zo spannend. Aftellen op ons tuinmeubel dus en dan hopen dat het mooi weer wordt, haha. En gewoon weer aan het werk.

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *