Wat ik in een week deed #192

Happy Tuesday! Weer een dag te laat maar ach, motivatie is soms ook wel een dingetje. Maar beter laat dan nooit! Benieuwd hoe mijn week was?

Eigenlijk best relaxed! Wel weer werken natuurlijk maar het was wel goed te doen. Op maandag moest ik zelfs even naar kantoor om mijn laptop te laten fixen. Gelukkig was het er lekker rustig! ’s Avonds gingen we even langs bij de schoonmama en zij had twee katten te logeren. Die zich aan geen enkele regel houden. haha!

Op dinsdag haalde ik in de pauze even mijn foto’s op bij de Hema en ze zijn super leuk geworden! Ik leende een analoge camera van mijn broer om vakantiekiekjes mee te maken en het was natuurlijk wel even spannend om te zien of ze wel zouden lukken. Ze zijn wat donker maar verder wel prima. Een leuke herinnering!

We hadden weer wat brood nodig voor in de vriezer en haalden een Too Good To Go pakket op bij een bakker op de markt.. Meer dan genoeg lijkt me zo, haha! Dat is wel echt het leuke van TG2G vind ik, soms valt het een beetje tegen maar vaak is het echt verrassend veel. We betaalden hier 5 euro voor dus dat is een hele goede deal!

’s Avonds aten we gezellig bij de schoonmams en dus waren de katten ook weer blij. Aandacht is altijd goed!

Ik probeer de laatste tijd weer wat gezonder te eten en woensdag ging ik lekker los qua lunch met falafel en sla. Het was oprecht wel lekker!

En dat was wel een beetje zo’n laatste avondmaal momentje want op donderdag moest ik naar de tandarts.. Mijn twee bovenste verstandskiezen gingen eruit en dat was natuurlijk geen pretje. Door de verdoving deed het gelukkig geen pijn maar de dagen erna was eten wel even een dingetje..

Maar we gingen ’s avonds nog wel even naar de Action om dingen te kopen die ik nog even niet kon eten, haha. Deze Crispy Rolls van MilkyWay zijn echt mijn fave! Zo lekker.

Zaterdag begon ik de dag met een beetje knutselen, ik had wel zin om vast te beginnen aan mijn bullet journal setup voor augustus. Lekker kleurrijk met leuke washitape van Action!

En daarna gingen we naar Haarlem. De iPhone van mijn vriend had kuren en die moest gerepareerd worden dus wij gingen maar even lunchen. En met even bedoel ik niet even, want een tosti eten was nog een hele opgave. Wel erg lekker! Uiteindelijk is het probleem met de iPhone gelukkig wel weer opgelost onder garantie.

Ik besloot toch maar een nieuwe externe harde schijf te kopen voor de videobestanden die mijn MacBook blijven vullen (af en toe maak ik vlogs) en het werd deze. Kon ik daarna gelijk lekker opruimen!

Op zondag gingen we even naar de outlet in Halfweg. Veel te dicht bij huis en dus komen we er veel te vaak. Ik kocht een chill vest bij Reebok voor nog geen 13 euro (score!). En ik wilde wel weer nieuwe sneakers maar wist niet te slagen.. Deze sneakers van Puma vond ik wel leuk maar ze waren toch net te klein (het was een maat 41, geen 42,5). Later vond ik een vergelijkbaar model in de sale in de webshop dus dat paar is inmiddels onderweg! Duimen dat ik dan meer succes heb.

En daarna ging ik lekker haken! Ik leerde hoe ik een kwal kan maken (met deze tutorial) en ging lekker aan de slag. Lijkt me wel een leuke om te verkopen via Etsy!

Deze week is eigenlijk vergelijkbaar en dus lekker relaxed. Een beetje werken en een beetje haken!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *