Wat ik in een week deed #191

We gingen weer aan het werk afgelopen week! En dat was natuurlijk wel even afzien.. Gelukkig viel het voor mij nog even mee qua werk en ging ik eindelijk eens opruimen in huis!

Natuurlijk was het tijd om alle journals weer even bij te werken. Ik heb er onder andere eentje voor de boeken die ik lees (ik liep 5 boeken achter..) en voor mijn inkomsten en uitgaven. Handige en nuttige dingen om bij te houden!

Mijn werklaptop had me denk ik gemist.. Het ene blauwe scherm na het andere. Uiteindelijk maar naar IT gebeld en inmiddels heb ik een nieuwe laptop (die het ook niet bepaald goed doet maar ach).

Ik probeerde ook weer even wat gezonder te leven. De laatste maanden had ik daar oprecht nul motivatie voor en daar kan ik dan maar weinig aan doen. Nu na zo’n vakantie lukt het eindelijk wel weer een beetje! Ik focus eerst op gezonder en minder eten (maar natuurlijk wel genoeg om het vol te kunnen houden) en kan daarna dan ook weer wat meer gaan bewegen. Hier mijn ontbijtje van dinsdag: havermout met lekker veel toppings!

Mijn nagels waren niet veel beter geworden van de vakantie en dus besloot ik er gel nagellak op te doen zodat ze weer even kunnen groeien. Ik experimenteerde met nagelstickers die ik op AliExpress had gekocht, best cute toch?

Op woensdagavond hadden we een borrel in de stad en dus was het tijd om de haren te krullen en een Furla tasje uit de kast te pakken. Wel even wennen hoor, weer “uit” zijn en sociaal doen. Maar het was wel gezellig en gelukkig buiten, dat voelt dan net wat veiliger!

Op donderdag waren m’n vriend en ik allebei vrij en hij wilde graag het nieuwe Ajax shirt bekijken (en kopen..). Prima, dan maar naar de Fanshop bij het stadion! We hebben ook nog geshopt bij de Esprit outlet en TK Maxx (mijn favo winkel).

En een lekkere pizza gegeten bij Happy Italy! Ik vind het echt jammer dat het niet in (de buurt van) Haarlem zit, maar misschien ergens maar beter ook. Ik ging voor een vega pizza Hawaii!

De dag erna natuurlijk de gezonde variant van een pizza, een wrap haha.

Daarna was het tijd voor weekend en vriendje moest werken, dus ik ging lekker thuis rommelen. Een spread gemaakt voor de week erna (de Reel kun je hier bekijken!) en foto’s voor de Insta.

En ik ging eindelijk weer eens naar de kapper! Mijn haar was echt 1 sneue lengte geworden en dus liet ik er wat lange lagen in knippen. Niet heel spannend, maar het ziet er gelijk weer een stuk beter uit!

Verder was ik vooral bezig met opruimen! Ons kantoor in huis was echt een enorme explosie geworden (eigenlijk meer een rommelhok) en dus ging ik daar mee aan de slag. En ik had een extra Lack tafeltje over dus mijn snijmachine staat eindelijk niet meer op de grond! Het is nog niet helemaal opgeruimd maar in ieder geval wel weer begaanbaar, dat scheelt een hoop.

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *