Wat ik in een week deed #190

Vakantie, where did you go?? Veel te kort weer natuurlijk en vandaag gaan we weer aan het werk. Toch even afzien maar we kunnen dit! Vorige week genoten we nog wel even van onze vakantie en we deden het volgende..

Op maandag gingen we naar Aken! Er was niet heel goed weer voorspeld maar gelukkig viel het in de stad wel mee. Vroeger ben ik regelmatig in Aken geweest met m’n ouders en ik vind het nog steeds een leuke stad. Met lekkere bakkertjes en mooie gebouwen!

Ik kocht deze super schattige oorbellen! Misschien een beetje kinderachtig maar ik vond ze super schattig.

Op dinsdag gingen we ook weer op pad. Het werd het centrum van Roermond, even niet naar de outlet dus. Het centrum is niet super groot maar best prima om eens doorheen te lopen. We waren vooral lang op zoek naar het Roermond beeld.. Om er aan de andere kant van het centrum achter te komen dat hij bij het station staat. Oeps!

Lunchen deden we bij Burgers & Zo op het stadhuisplein, lekker! Daar zijn we in het verleden ook al eens geweest en ik vind het wel altijd een prima keuze. Met vega opties!

‘s Avonds even de nageltjes gelakt, die hadden ook wel te lijden op vakantie.. Na de vakantie maar weer aan de slag met gel nagellak zodat ze er wat beter uit zien!

Woensdag was de laatste volledige dag op de camping en dus gingen we onder andere eindelijk midgetgolf spelen! De baan was vernieuwd en dat was best een leuke, niet te moeilijk ook en dat is wel belangrijk want ik heb echt nul balgevoel.

Daarna gingen we zwemmen en las ik dit boek nog even uit! Dit boek vond ik best een leuke, las lekker snel weg en was spannend.

En voor de laatste keer lekker samen uit eten!

Op donderdag was het tijd om in te pakken.. We hadden geboekt tot vrijdag maar het was maar goed dat we een dagje eerder al weg gingen. Naast dat het donderdag nog best goed weer was (=tent droog mee) duurde het ook allemaal weer langer dan we hadden verwacht, haha. Maar begin van de middag was alles ingepakt en konden we naar huis!

Eenmaal thuis waren we natuurlijk vooral druk met uitpakken. Ik zocht wel gelijk even m’n skincare uit want m’n huid heeft best te lijden gehad op vakantie. Tijd om er weer even goed voor te zorgen met fijne producten!

Ik had m’n Switch thuis gelaten maar had eigenlijk wel weer eens zin om Animal Crossing te spelen. Het is weer een nieuw seizoen voor mij en dus nieuwe dieren, altijd leuk. Ik ving een gigantische haai!

Ik had ook wel weer zin om lekker te plannen in een bullet journal en dus ging ik in het weekend aan de slag met een nieuwe opzet voor de rest van het jaar. Lekker minimalistisch, dat is mijn favoriete stijl.

Zaterdag was het eindelijk tijd voor onze eerste vaccinatie! Door de vakantie en drukte in de regio viel het niet mee om er eentje te plannen maar nu eindelijk aan de beurt. Ik vond de prik zelf gek genoeg best pijn doen (m’n vriend juist totaal niet) en nu een dagje later (ik type dit op zondagavond) hebben we allebei flinke spierpijn op de vaccinatieplek. Verder gelukkig geen vervelende bijwerkingen tot nu toe!

Daarna hadden we wel wat lekkers verdiend en ik wilde al een tijdje de Vega McKroket proberen! Een heel prima broodje, al vond ik de saus niet zo maar die is hetzelfde als voor de gewone McKroket. Alsnog wel voor herhaling vatbaar!

En op zondag at ik eindelijk weer eens sushi!! Dat was echt heel lang geleden.. Lara was jarig en had me uitgenodigd om lekker sushi te eten in de buurt. Daar zeg ik geen nee tegen!

Een mooie afsluiter van de vakantie en nu weer back to normal. Dat wordt even afzien, al vind ik het wel best lekker om weer thuis te zijn!

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *