Wat ik in een week deed #188

Groetjes uit Limburg! Terwijl ik dit type (provisorisch via de telefoon) zitten we in onze tent in Limburg. Qua weer hebben we nog niet heel veel geluk gehad maar ach, we maken er maar het beste van! Benieuwd hoe de eerste week was?

Op naar de camping op maandagochtend! Het regende onderweg dus dat zag er wat twijfelachtig uit maar gelukkig was het wel droog toen we aankwamen. Voor het eerst kamperen met de nieuwe auto en die bleek natuurlijk toch net wat kleiner dan we dachten, haha!

Gelukkig wisten we nog wel hoe het werkte qua tent opzetten! Kost wel altijd even wat tijd maar gelukkig wel de moeite waard. We hadden een lekker grote plek uitgekozen, ook wel fijn!

En op de eerste avond lekker niet koken..

De Dyson föhn bleef lekker thuis en ik deed m’n best om m’n krullen weer eens te accepteren..

En op de eerste echte vakantiedag gingen we gelijk op stap! Naar de outlet in Roermond want daar zitten we vrij dichtbij. Daar was het vooral heel druk helaas, maar ik kocht wel nieuwe schoenen bij Dr. Martens! En daarna even langs de Max Verstappen fanshop in een dorpje verderop.

Helaas hadden we ook weer flink wat regen te verduren op die eerste echte dag kamperen.. Het was dan ook gelijk vrij koud!

De dag erna deden we wat rustiger aan. Een beetje knutselen en lezen op de camping en ‘s avonds een rondje fietsen in de regio. Ook dat is vakantie!

Om de volgende dag wel weer op stap te gaan! We gingen naar België want in Maasmechelen zit ook een outlet die een stuk rustiger is dan die in Roermond. Ondanks dat gingen we allebei met lege handen weer naar huis. Wel een lekkere lunch gegeten bij een bakery in de buurt!

En we haalden flinke donuts in het dorp zelf, zo lekker!

‘s Avonds was het tijd voor een spelletje. We gingen voor onze favoriet: Uno Tikki Twist. Een beetje zoals de gewone Uno maar met een extra spel element erin. De pestkaarten leg je op een draaischijf en je kunt jezelf er dus ook mee pesten!

Op vrijdag gingen we naar Venlo, een stad waar we allebei nog niet waren geweest. Best leuk en gezellig! Lekker vlaai gegeten op het terras, erg belangrijk als je in Limburg bent natuurlijk.

En aangezien Venlo vrij dicht tegen de Duitse grens aan ligt, gingen we maar gelijk even naar DM. M’n buit was nog best bescheiden moet ik zeggen!

Ik kocht onder andere dit kleurtje van Essie, lekker vrolijk! M’n nagels zagen er na een paar dagen camping life al aardig belabberd uit moet ik zeggen..

Ik zou willen zeggen dat deze augurkchips helemaal uit België komt.. Maar tegenwoordig verkoopt onze Appie het ook gewoon dus ik scoorde hem bij de Appie in Roermond. Neemt niet weg dat het wel iets typisch Belgisch is en ik het heel erg lekker vind!!

Op zaterdag gingen we een wandeling maken door het natuurgebied Leudal! Een tijdje geleden hadden we allebei wandelschoenen gekocht en die kwamen hier dus wel goed van pas. Hoewel het “maar” 8 km was, was het toch best een tocht voor deze onervaren padvinders. Wel erg leuk!

En ‘s avonds lekker uit eten in Neer!

Op zondag hadden we een relaxte campingdag en was het gelukkig ook echt even zomers weer! Natuurlijk F1 (hoera!) en voetbal (no comment) gekeken en lekker gelezen en gerommeld.

Onze vakantie is nog niet ten einde maar duimen jullie voor lekker weer? Dat kunnen we wel gebruiken..

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *