Wat ik in een week deed #187

En weer een nieuwe week! Een hele leuke want we hebben vakantie en zijn lekker 3 weken vrij! We hebben kampeerplannen en dus duimen voor lekker weer. Benieuwd hoe mijn laatste werkweek was?

Deze week stond echt in het teken van dingen afronden, klaar leggen voor de vakantie en natuurlijk aftellen! Zo maakte ik deze hoes af voor een vriendinnetje, voor haar A6 planner. Ze houdt van roze dus de hoes moest ook roze worden!

En ik had aardig wat Etsy bestellingen om te verwerken! Ik had het weekend ervoor een dikke sale gehouden voordat ik m’n shop ging aanpassen voor de vakantie. Dat ruimt weer lekker op! Voor nu heb ik alleen digitale bestanden in m’n shop zodat ik me daar even niet druk om hoef te maken.

Op m’n sportieve fiets bleek een tasje toch wat onhandig te zijn en dus leek het me best een goed idee om zo’n niet zo hip heuptasje te bestellen. Wat een uitvinding! Bij Eastpak vond ik een paar leuke in de sale en ik kon niet kiezen, dus ze blijven allebei. Ik heb er eentje al geprobeerd met fietsen en het is top! Maar lijkt me ook handig voor op vakantie.

Op AliExpress had ik wat nagelstickers besteld en bij binnenkomst moest ik ze gelijk even proberen. Ik ben best onder de indruk want zelfs zonder topcoat bleven ze wel een paar dagen zitten! Ze zijn wel beter met lichtere kleuren nagellak denk ik dus later nog eens proberen.

M’n vriend was op dinsdag lekker vrij en ging op pad om wat dingen te regelen. Zoals wat terug brengen naar de Ikea om vervolgens natuurlijk weer met nieuwe dingen terug te komen, haha! Maar wel leuk, het werden deze kussens voor buiten!

Ik ben zelf dus nog lekker aan het haken en ben nu de good old granny square aan het oefenen. Het lijkt me leuk om er hier een heleboel van te maken (van mooier katoen) en dan daar bijvoorbeeld een tas van te maken! Leuk projectje voor op de vakantie. YouTube is trouwens echt een uitkomst als het op haken aan komt, genoeg inspiratie en duidelijke tutorials!

En van KPN kregen we een leuk cadeautje! Ik ben niet zo’n grote voetbalfan maar met het EK is het wel leuk om te kijken. Nu extra leuk met dit telefoonhoesje!

Op dinsdagavond ging m’n nieuwe fiets even naar de expert (een vriend van m’n vriend) om helemaal gecheckt te worden. Het is en blijft een marktplaats aankoop en dat is altijd even afwachten, maar gelukkig lijkt het prima te zijn! De ketting moet op termijn wel vervangen worden maar voor nu kan ik er gewoon lekker op gaan fietsen.

Fast forward naar vrijdag, toen m’n vakantie al was begonnen! Ik ging even langs bij een collega/vriendin en besloot daarna nog even bij de kringloop te kijken. Veel leuke kleding maar helaas net niet m’n maat! Met lege handen weer naar huis..

Maar bij Prijsmepper vond ik wel scrunchies van InvisiBobble met 75% korting! Dat is m’n favo merk qua haarelastiekjes en een scrunchie had ik nog nooit geprobeerd. Ik ben fan! Lekker zacht in je haar en leuk om je pols.

Op vrijdagavond gingen we door weer en wind naar de outlet, nog even last minute korte broeken scoren voor vakantie. Op de terugweg zagen we een aardbeien drive in in Haarlem en dat wilden we wel even proberen! Een lekkere wafel als avondsnack.

En van het weekend heb ik maar een foto, ook al was het best druk. Op zaterdag gingen we op bezoek bij een vriend van m’n vriend en daarna bij m’n ouders want m’n vader was jarig! Zondag gingen we alvast wat inpakken en lekker eten bij de schoonmama.

Deze week dus lekker op vakantie en rustig aan doen. Gaan jullie duimen dat het mooi weer wordt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *