Wat ik in een week deed #186

Een nieuwe week! En wat was het weer lekker weer afgelopen week. Ik begin er langzaamaan aan te wennen (ik ga niet altijd even lekker op warm weer) en ik kan gaan beginnen met aftellen qua vakantie! Dus nog even duimen dat het zo goed blijft. Tot die tijd deel ik graag wat ik afgelopen week heb meegemaakt!

Op maandag gingen we ’s avonds weer eens naar Ikea! De schoenenkasten die we graag wilden voor in de gang waren eindelijk weer op voorraad dus gelijk twee gehaald en daarna in elkaar gezet. En natuurlijk koop je altijd meer dan de bedoeling was..

En na een ijsje gingen we nog door met deze stroopwafel van de Jumbo want hij moest op. Eerlijk is eerlijk, ik vond hem best tegenvallen. Veel teveel chocolade!

Ter compensatie kocht ik op dinsdag een nieuwe fiets! Ik wilde al een tijdje een wat sportieve fiets naast mijn e-bike. Helaas zijn er nog steeds giga leveringsproblemen en ik twijfelde toch ook wel. Dan maar Marktplaats en daar vond ik deze fiets! Iets meer een trekkingfiets dan het sportievere model wat ik voor ogen had, maar ook wel weer fijn. Toch wel handig om een bagagedrager en verlichting te hebben, haha.

Van woensdag heb ik geen foto’s dus dan gebeurde er waarschijnlijk weinig! Op donderdag waren het vriendje en ik allebei vrij. Na de kapper voor hem en de tandarts voor mij gingen we nog even naar de outlet in Halfweg. Bij Sissy Boy vond ik deze zomerse jurk en die ging mee! Een fijn model voor de warmere dagen.

’s Avonds even een rondje fietsen door Spaarnwoude! Mijn fiets moet wel nog even onder handen genomen, hij fietst fijn maar er zit een gekke tik in. Vandaag (maandag) gaat hij ’s avonds naar een vriend van mijn vriend die fietsenmaker is. Hopelijk valt het mee!

Op vrijdag kreeg ik eindelijk een AliExpress pakketje binnen! Een hele tijd geleden had ik dipping powder gekocht om te proberen en de bijbehorende flesjes met vloeistof, maar toen ontbrak er een flesje en had ik er niets aan. Nu toch maar een nieuw setje besteld om te proberen. Het lijkt een beetje op acrylnagels als het eenmaal droog is, wat dikker en steviger dan gel nagellak dus. Leuk om eens te proberen!

Op zaterdag ging ik lekker shoppen met m’n schoonmama! Ze wilde al een tijdje weer eens naar de Bijenkorf en hoewel ze met lege handen weer naar huis ging, koos ik het linkershirtje op de foto. Weer eens wat anders dan ik normaal draag!

En lekker lunchen op het terras!

We gingen ook nog even tegels kijken voor in haar toilet, dat wilt ze onder handen laten nemen. Deze glazen tegeltjes vond ze erg leuk maar helaas wel erg prijzig.. Nog even verder kijken dus!

Ik las 2 boeken uit en dus was het tijd voor een nieuwe! Ik ging voor dit boek dat ik in de kringloop scoorde een tijdje terug. Heel benieuwd naar!

Oh en er staat een doos vol met boeken klaar om weer naar de kringloop te gaan, haha. Ik stuurde deze foto op zondag naar een vriendinnetje zodat ze nog even kon kiezen voordat ze weggaan!

En niet veel later stond de schoonmama op de stoep, ze wilde ergens anders ook nog tegels kijken en vroeg of ik zin had om mee te gaan. Prima! Ook hier hadden ze leuke tegels en voor een beter prijsje.

Nog een weekje werken en dan hebben we lekker vakantie! We hebben al wel wat geboekt in Nederland dus duimen dat het weer goed blijft. Ik heb in ieder geval al wel zin in relaxen, fietsen, zwemmen en lekker eten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *