Wat ik in een week deed #185

Oops, I did it again.. Weer veel te laat met deze diary! Na een druk weekend en een zware maandag heb ik mezelf eindelijk bij elkaar geraapt om deze blogpost te schrijven. Benieuwd hoe ik het beste heb gemaakt van het zonnige weer?

Ik maakte deze hoes voor mijn Instax camera af! Mijn eerste serieuze haakproject en hoewel ik hem niet helemaal goed in elkaar heb gezet (of in ieder geval zoals ik zou willen) past hij perfect.

Lekker buiten eten! Op maandag aten we pasta met extra veel rucola, haha.

En fast forward naar dinsdag, weer eten in de tuin! Deze keer uit een pakje (dürüm geloof ik?), lekker makkelijk.

En nog een haakproject! Ik maakte een hoes voor mijn A6 planner maar hij werd eigenlijk net te klein voor het mooie. Volgende keer beter, haha.

’s Avonds gingen we een rondje fietsen door de regio! Ik op mijn elektrische fiets (die weinig doet als je boven de 25km/u fietst overigens) en mijn vriend op zijn sportfiets. Zag er vast gek uit, haha! Wel lekker met dit weer!

En als beloning een gebakje uit een Too Good To Go pakket van de bakker!

Geestelijk was ik nog niet helemaal klaar voor jurken, rokken en korte broeken. Op donderdag besloot ik er toch maar aan te geloven aangezien ik vrij was en op pad wilde in de warmte. Deze lange jurk kocht ik laatst bij C&A en daar voelde ik me wel comfortabel in!

Pizza party op vrijdag! Deze verse pizza’s van Jumbo zijn zeker een aanrader.

Op donderdag was ik onder andere naar Prijsmepper geweest, een soort outlet van Kruidvat en Trekpleister. Daar vond ik deze garen en ik vind hem wel mooi! Ik ben een roze hoes aan het maken voor de planner van een vriendinnetje. Nu hopen dat hij deze keer wel groot genoeg wordt, haha..

Op zaterdag gingen we op stap! Eerst naar een fietswinkel in Limmen. M’n vriend wilde een special fietsshirt en ik twijfel nog steeds over het kopen van een sportfiets/sportieve fiets. Deze fiets vond ik erg mooi maar was natuurlijk wel prijzig. En door de pandemie zijn er nog steeds giga leveringsproblemen waardoor de keus heel erg beperkt is. Niet heel ideaal!

Ik ging naar 2 kringlopen in Heiloo en ik vond Kringloop Heiloo wel het leukst! Hij zat in een soort loods en was behoorlijk groot. Echt zo’n oude kringloop waar je wel de beste schatten kunt vinden.

Daarna gingen we lunchen op het terras! Toch fijn dat het weer kan. Ik ging voor kaaskroketjes, heel erg lekker. Daarna gingen we nog even langs bij familie van mijn vriend en vervolgens weer lekker naar huis.

Op naar zondag! Ook een drukke dag want we gingen naar Artis met de schoonfam!

Even uitgeleefd met de iPhone! Ik vond het voor Coronatimes wel een beetje druk overigens ondanks het reserveren, maar gelukkig is het toch vooral buiten. En de kids vonden het leuk, dat is het belangrijkste!

Gisteren had ik een beetje slechte start van de week maar vandaag zit ik er wel weer beter in. Weer aan het werk en alsnog een beetje genieten van de zon!

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *