Wat ik in een week deed #184

Duizendmaal excuses voor het veel te laat online zetten van deze diary! Laten we het erop houden dat ik even druk was met genieten van het lekkere weer en het oppakken van nieuwe hobby’s, haha. Maar onder het mom van “beter laat dan nooit”, here we go!

Maandag was het tweede pinksterdag en waren de boyfriend en ik allebei lekker vrij! We wisten niet zo goed wat we moesten doen en dus overtuigde ik hem ervan dat het een vet goed idee was om naar de kringloop te gaan. Mijn favo kringloop (Zolder023 in Haarlem en IJmuiden) had een boekensale en dus wilde ik wel even kijken!

Hoewel ik vooral ebooks lees nam ik toch wat boeken mee. Heel benieuwd! Ik betaalde hier €5,50 voor dus helemaal niet verkeerd.

En ik was druk bezig met het inlopen van mijn nieuwe schoenen, haha! Deze Clarks desert boots kocht ik de week ervoor en zijn nog wat krap maar zouden volgens de verkoper uiteindelijk echt perfect gaan zitten. Duimen dat het ook echt zo is! Ik vind ze in ieder geval nog steeds erg leuk.

Er kwam een nieuwe maand aan en dus ging ik aan de slag met een nieuwe setup in mijn bullet journal! Ik wilde altijd al een journal met zwarte pagina’s proberen en deze van Action lag al even in de kast. Deze maand leek me een mooi moment om hem te proberen. Ik gebruikte pastelkleurige Gelly Roll gelpennen en ik vind het super leuk geworden!

Het hoogtepunt van de dinsdag was dit ijsje van McDonald’s! Oprecht mijn favo ijsje hoor, haha.

Mijn favoriete topcoat is Seche Vite, droogt super snel en blijft goed zitten. Maar deze topcoat was altijd al lastig te verkrijgen en nu blijkbaar overal uitverkocht en dus ging ik op zoek naar een alternatief. Deze topcoat van Essence is best goed! Hij droogt niet zo snel als Seche Vite maar wel een stuk sneller dan de meeste topcoats. Verrassend dus!

Dit weer.. I can’t! Blij dat het inmiddels een stuk beter is.

Op donderdag haalde ik mijn Vinted koopjes op bij het DHL punt! Ik vind Vinted fijner dan Marktplaats (op die stomme reclames na) en nadat ik er zelf wat items had verkocht, ging ik ook even shoppen. Ik kocht een toilettasje van Furla, een bucket bag van H&M en een mooie shopper van Laauw. In totaal betaalde ik hier ongeveer €40 met verzending voor (van verschillende verkopers), een hele goede score dus!

Ik probeerde weer wat nagelstickers van AliExpress en ik vond deze set toch wel leuk! Het blijft bij mij ongeveer een weekje prima zitten dus dat vind ik geen slechte score. Normale nagellak gaat er bij mij vaak al na een paar dagen vanaf! En natuurlijk leuk voor de afwisseling.

Ik haakte voor het eerst kleine knuffeltjes! Daarom wilde ik haken onder de knie krijgen, ik vind al die knuffeltjes echt schattig en leuk. Ik gebruikte een tutorial van YouTube en hoewel ze niet helemaal perfect zijn geworden (en ik niet de juiste kleuren garen had) vind ik ze wel heel schattig.

Tijd voor weekend! Op zaterdag gingen we Haarlem in omdat ik bij Happy Crafts wilde kijken, een winkeltje met garen en andere goodies voor haken en breien. Ik scoorde er grote naalden om mijn haakwerkjes mee af te ronden en een leuk bolletje wol met overlopende kleuren.

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk (ietwat oversized) spijkerjack en in de kringloop kon ik niets fatsoenlijks vinden. Nieuw kopen vond ik ergens ook wat zonde en dus wilde ik naar Episode in Haarlem om daar te kijken. Episode is een tweedehands kledingwinkel met best wel belachelijke prijzen maar daardoor wel veel keus. Ze hadden er een heel rek vol met spijkerjacks van Levi’s en ik besloot er toch maar eentje mee te nemen. Oprecht wel heel blij mee! Gelijk even een mini fotoshoot gedaan, haha.

En ik kocht de LP die ik al een tijdje graag wilde! AC/DC vind ik op z’n tijd best leuk en dit live album is dan mijn favoriet. De LPs in deze set zijn trouwens rood, best cool!

’s Middags gingen we nog even een rondje fietsen. Dat vind ik heerlijk om te doen met lekker weer!

’s Avonds lekker de Streamers gekeken en verder met mijn volgende haakproject!

Op zondag besloten we lekker te genieten van het zonnige weer in de tuin! De kat van de buren heeft ook weer de tijd van zijn leven en rende een paar keer onze woonkamer in, haha. Gelukkig is hij wel schattig.

Deze week is voor het eerst sinds tijden weer een gewone werkweek, de feestdagen zijn inmiddels wel aardig op! Dat wordt wel weer wennen, al kunnen we nu aftellen naar onze vakantie. Nu al zin in!

Hoe was jullie weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *