Wat ik in een week deed #183

Happy Tuesday! Een dagje later dan normaal aangezien Pinksteren even roet in het eten gooide, maar beter laat dan nooit?

Van maandag en dinsdag heb ik blijkbaar geen foto’s dus dat waren vast geen hele spannende dagen. Woensdag begon ik de dag met een gezond ontbijtje en kaboutersokken!

Helaas ging het al snel de verkeerde kant op, ik liet de lader van onze Dyson stofzuiger vallen en daar kon hij blijkbaar niet tegen. Gelukkig wist mijn vriend met zijn magic touch het pinnetje weer terug te duwen want hoewel Dyson wel vervangende onderdelen verkoopt, is bijna 50 euro voor een nieuwe lader niet mis!

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe hobby en dat werd haken! Dat wilde ik altijd al eens proberen en leek me leuker dan breien. Na het volgen van wat YouTube tutorials begon het al wel ergens op te lijken!

Op donderdag waren m’n vriend en ik allebei vrij en dus gingen we naar Bataviastad! Daar waren we al lang niet geweest en daar wil ik nu ook echt niet heen als het druk was. Maar op een willekeurige donderdag was het er lekker rustig gelukkig. Ik kocht eindelijk eens desert boots van Clarks! Daar heb ik al vaker naar gekeken maar ik twijfelde steeds over de maat. Nu met wat hulp van de verkoper toch de juiste kunnen vinden en er ging nog wat extra korting af!

En altijd even kwijlen bij het Essie schap in de L’Oréal winkel! Ik nam uiteindelijk een kleurtje mee naar huis.

En natuurlijk een donut eten van Dunkin Donuts!

Ik probeerde nog een ander setje van de nagelstickers van AliExpress en dit setje vond ik erg leuk! Wel plakten sommige strips niet helemaal goed op mijn nagel waardoor ze al snel een beetje vies werden, dat was wel jammer. Verder bleef het namelijk best goed zitten!

Voor mijn haakexperiment had ik in eerste instantie garen/wol en haaknaalden bij de Action gekocht en hoewel de haaknaalden prima waren, vond ik de garen niet zo fijn. Toen bedacht ik me dat Zeeman het ook verkoopt en flink veel ook! Ik nam wat verschillende soorten mee om te proberen in kleuren die ik leuk eruit vond zien.

En inmiddels had ik ook al een groter oefenlapje gemaakt! Dit is wel zo’n hele simpele steek en ik wil ook zeker nog andere steken gaan leren. Maar eerst beginnen met de basics!

Later in de week haalde ik de nagelstrips er weer af en werd het dit leuke lila kleurtje van Essie met holografische glitters er overheen!

En ik maakte op zaterdag dit eerste haakwerkje af! Het is een soort mapje die je dubbel kunt vouwen. Ik moet er eigenlijk nog iets van een sluiting op maken maar ik had geen handige knoopjes dus dat komt nog. En hij lijkt een beetje scheef maar dat zou nog wel recht moeten trekken denk ik, haha!

In het weekend moest mijn vriend werken en op zondag besloot ik mee te gaan! Hij had wat storingen op de planning staan om op te lossen en eentje ervan was in de Kalverstraat in Amsterdam, dus ik kon lekker shoppen. Niet verkeerd en gelukkig was het er nog niet te druk!

Ik ging naar Urban Outfitters en naar de Moleskine store, waar ik dit boekje kocht.

En daarna liepen we nog een rondje over de grachten. Oprecht best een uitje haha!

Deze week begon lekker relaxed met een dagje vrij dus dat was wel fijn. Vandaag wel weer aan het werk natuurlijk en ik hoop heel erg dat we richting het einde van de week wat beter weer krijgen!

Hoe was jullie (lange) weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *