Wat ik in een week deed #182

Nieuwe week, nieuwe kansen! En dit wordt best een pittige na al die extra vrije dagen. Ach, het komt vast welgoed. Afgelopen week had ik wel lekker 4 dagen weekend. Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag durfden we het ’s avonds wel aan om weer eens naar de Ikea te gaan en daar stond wonder boven wonder geen rij! Niet veel later kwamen we erachter dat de Ikea binnen een half uur dicht zou gaan dus dat verklaarde een hoop.. Ik wilde even kijken voor een nieuwe kast voor in de woonkamer en ik vond deze kast wel mooi! Helaas is hij wel wat prijzig (€260) dus daar moet ik nog even goed over na gaan denken..

Op dit moment doe ik weer aan rolling weeklies in mijn bullet journal en dat werkt voor mij toch wel goed! Daarbij heb ik links een kolom voor mijn weekoverzicht en verder groeit mijn spread gedurende de week, elke ochtend begin ik weer een nieuwe dag met een nieuwe to do lijst. Dat werkt best fijn! Hier met handige sticker van de Happy Planner.

Bij Action had ik gelpennen gekocht die ook op zwart papier zouden werken en ik wil volgende maand eigenlijk wel een zwarte journal proberen. Maar al snel bleek het een leugen.. Zo goed zijn ze niet te zien!

Ik ging wel gelijk even kijken welke gelpennen wel goed werken op zwart. Dat zijn de Gelly Roll pennen van Sakura (vooral de metallic kleurtjes) en de gelpennen van Uni-Ball!

Hoewel ik er steeds niet echt zin in heb gingen we op dinsdagavond wel weer eens wandelen. Er stonden een hoop schattige lammetjes in het grasveld in de buurt, zo cute! Ik zou er zo eentje mee naar huis willen nemen.

Ik had nog een tegoedbon voor Bol en dus besloot ik wat nieuwe gelpennen te bestellen! Weer Gelly Roll van Sakura maar deze metallic set had ik nog niet.

En deze set werkt echt top op zwart! Ik vind alle kleuren eigenlijk wel erg mooi. Daar kan ik vast wel wat mee qua spreads!

Ik speel nog steeds Animal Crossing en zat nog opgescheept met een paar vervelende eilandbewoners. Deze week verlieten twee eindelijk mijn eiland, wat een winst! Ik kon alleen maar juichen toen Elvis weg wilde, haha.

Op woensdag begon het weekend al en dus vonden we het een mooi moment voor pizza!

En ik kocht weer eens havermelk zodat ik cappuccino kon maken. Ik drink inmiddels voornamelijk zwarte koffie maar eerlijk is eerlijk, ik blijf een zwakte hebben voor cappuccino.

Op donderdag waren vriendje en ik allebei vrij en dus gingen we op stap! Ik wilde weer op kastenjacht dus de rolmaat ging mee..

Maar we vonden niets leuks en gingen naar huis met twee leuke kussentjes, haha!

En ik zag een reclame voor vegetarische opties bij Burger King en daar was ik dus wel benieuwd naar. Ik wilde de kipnuggets maar ging uiteindelijk voor de vega Whopper. Heel erg lekker en zeker een aanrader!

’s Middags gingen we nog even langs de Styles outlet in Halfweg. Ik wilde nieuwe broeken scoren maar dat was geen succes.. En ik zoek een leuk spijkerjack maar ook dat is best een uitdaging. Het jasje op de foto vond ik wel leuk maar voor het mooie toch net wat te groot, en helaas hadden ze geen kleinere maten meer. Bummer!

Op vrijdag was ik ook vrij en ging ik weer op stap met een collega! Net als de vorige keer gingen we kringlopen in de buurt en deze keer mochten we natuurlijk lunchen op het terras, dus daar maakten we gelijk even gebruik van. Toch wel weer genieten! Van mijn aankopen heb ik geen foto’s gemaakt maar ik vond onder andere een leuk lichtblauw jasje.

Er zat ineens weer beweging in mijn AliExpress bestellingen en ik kreeg deze nagelstickers binnen! Leek me leuk om eens te proberen en zulke nailart kan ik zelf niet echt maken, haha.

Maar op zondag ging ik eerst weer aan de slag met klei. Deze keer gebruikte ik air dry clay van Fimo en die droogt als het goed is een stuk sneller dan de klei van de Action. Ik vond het ook wat fijner werken, het was een stuk zachter. Inmiddels heb ik wat leuke uitsteekvormpjes gekocht dus het maken van de figuurtjes ging een stuk makkelijker! Nu moet het alsnog wel een dag of 2 drogen en dan kan ik ze weer gaan verven.

En hier het resultaat van de nagelstickers! Het leek wel een beetje op nagellak en ik combineerde de strips met een basecoat en een topcoat. Helemaal vlekkeloos ging het er niet op, maar op zich is het niet verkeerd voor een eerste keer. Nu maar kijken hoe lang het blijft zitten!

Deze week moet ik weer gewoon 4 dagen werken. Ergens ook wel weer goed, ik begon al veel teveel te wennen aan die korte werkweken! En hopen op eindelijk weer eens lekker weer..

Hoe was jullie week?

1 Reactie

  1. Wat een fijn weekje! Ik ben echt al in geen eeuwen meer bij Ikea geweest, wel weer en keer zin in. Dat kastje is inderdaad erg mooi. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *