Wat ik in een week deed #181

Een hele nieuwe week! En weer een gekke want ik was woensdag en donderdag weer vrij. Ik kan best wennen aan 4 dagen vrij per week hoor, haha. Benieuwd wat ik deed?

Op maandag ging ik wel braaf aan het werk! Nog steeds thuis en hoewel er al gepraat wordt over back to the office vind ik het thuiswerken nog steeds wel erg fijn.

Zo sprong ik tijdens mijn pauze even op de fiets voor een snel kringloopbezoekje. Ik vond er deze metalen ringplanner die ik wel tof vind! En er zaten mapjes in die op zich al de 50 cent waard waren, haha.

’s Avonds besloten we weer eens naar de outlet in Halfweg te gaan. Daar was wederom geen hond.. Behalve bij Nike, haha! Die sloegen we deze keer maar over. Ik scoorde er zelf ook niet echt iets bijzonders, alleen een spuitflacon voor olie bij WMF wat me eigenlijk wel handig leek!

Van dinsdag heb ik blijkbaar geen foto’s gemaakt maar het was ook geen spannende dag. Op woensdag was ik wel lekker vrij vanwege bevrijdingsdag en een collega van me wilde op kringloopjacht in de regio! Wat mij betreft helemaal prima natuurlijk. Ik zag deze kast en vond hem wel tof!

Maar de kast ging niet mee. Wel een LP en een camera! Ik hoopte stiekem dat ik de camera wel kon proberen maar er moet een speciaal soort film in wat niet meer te koop is. Helaas, maar hij staat ook wel leuk in de kast!

Op donderdag ging ik wederom kringlopen en deze keer met mama en bij haar in de buurt! Toch wel leuk om weer eens andere kringlopen te zien. Hierboven was ik verdwaald in een doolhof van boeken, haha!

En we aten een lekkere lunch van Happy Italy in de auto. Dat zit niet echt in de buurt voor mij dus altijd leuk om er weer eens wat te halen. Ze hebben tegenwoordig een groot vega(n) menu en daar ben ik heel blij mee! Ik nam een pasta met vegetarische gehaktballen.

Ik draag tegenwoordig weer steevast gel nagellak omdat mijn nagels dan niet zomaar scheuren. Maar dit glittertje vond ik toch wel wat saai.. Volgende keer maar weer wat leukers erop!

Op vrijdag deed ik weer niet zoveel boeiends en moest ik aan het werk. Zaterdag was wel weer leuk! We gingen toch maar weer op pad en ik wilde graag weer eens naar de TK Maxx. Dat was niet zo’n succes, ik vond het ondanks de beperkingen en wachtrij nog best wel druk en je mocht niet passen. Ik kocht dus alleen maar kledinghangers en elastiekjes.

Bij Makro vonden we wel een leuk dekbedovertrek! Dit is er wel echt eentje voor de winter aangezien het flanel is en ik ben benieuwd of het wat is. We moeten altijd grote en daardoor best prijzige hoezen voor ons bed dus altijd fijn als je er eentje met korting kunt scoren. Deze was €23, niet verkeerd!

In de Bijlmer zit Cinnabon en dat ken ik nog wel van mijn ING tijden (ooit een project voor gedaan). Mijn vriend kende het niet en ik kon het dus niet laten om er een paar mee naar huis te nemen. De gewone versie en deze met karamel en pecannoten vond ik erg lekker!

Hallo zondag.. Er was goed weer voorspeld maar we begonnen de dag met regen, onweer en hagel!

Ik had wel zin in leuke oorbellen maar dat feest ging niet door. Oorbel stuk!

Maar ik had wel mijn best gedaan op mijn outfit! Ik had wat nieuwe broeken besteld bij H&M en het meeste ging terug, maar deze broek vond ik wel leuk. Ook droeg ik voor het eerst mijn kekke jasje van de kringloop. Best leuk toch?

We gingen trouwens even langs bij de schoonmama voor moederdag en we hebben lekker de hele middag en begin van de avond in de tuin gezeten. Dat is toch best wel genieten!

Deze week is weer een beetje gek, ik ben donderdag en vrijdag weer vrij. Ook wel weer fijn natuurlijk en hopen op nog wat lekker weer!

4 Reacties

  1. Wat een leuke analoge camera! Dat herinnert me eraan dat ik er ook nog een heleboel heb en ik vergeet ze altijd mee te nemen. Toch nog maar eens doen. Vooral nu het lente en zomer is, dan zijn de analoge foto’s toch wat spannender 🙂 En wat heb je een mooi handschrift!

    1. Ja klopt! Maar ik vind dat juist handig voor bijvoorbeeld losse stickers of andere frutseltjes. Dit soort inserts worden voor de hoofdprijs verkocht op Etsy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *