Wat ik in een week deed #180

Wat een prima week was dit! Lekker weer, maar 2 dagen werken en weer shoppen zonder afspraak. Aan alledrie kan ik dus wel wennen, haha. Helaas komt aan al het goede wel weer een eind, hoewel we (hopelijk) nog wel even kunnen blijven shoppen. Benieuwd hoe mijn week verder was?

Op maandag was ik lekker vrij en moest het vriendje wel werken dus ik ging lekker mezelf vermaken. ’s Ochtends had ik nog een afspraak bij een kringloop maar dat was niet zo’n succes, ze hadden eigenlijk niets leuks daar. ’s Middags had ik wel zin om een flink stuk te wandelen met een podcast op (mijn favoriet is De Volksjury) en dus deed ik dat!

Dinsdag was het Koningsdag en natuurlijk was alles geannuleerd vanwege Corona en wat ga je dan doen? Fietsen! We gingen een lekker stuk fietsen door de natuur en genieten van het lekkere zonnetje. Ik vond het oprecht fijn en gezellig!

We haalden onderweg een broodbox op bij de Albert Heijn via Too Good To Go en dat was wel weer prima! De donuts waren wel wat aan de oude kant (2 dagen over de THT datum heen) maar gelukkig nog wel lekker.

En ik krijg weer sproetjes van al die zon!

Eind van de middag nog even lekker in het zonnetje in de tuin met jawel, een donut. Alles voor de Koning!

En hoe sluit je Koningsdag nou waardig af? Met pannenkoeken! Lang niet gegeten en dus wel weer erg lekker.

Op woensdag moest ik werken en besloot ik in mijn pauze even gebruik te maken van het kunnen shoppen zonder afspraak. Even langs de kringloop in het dorp! Ik vond het er overigens wel gelijk een stuk drukker maar het was nog wel te doen. En ik vond een mooi kommetje voor mijn havermout!

Ook op donderdag ging ik even kringlopen want ik was lekker vrij! Ik ging deze keer naar een hele grote (Noppes in Beverwijk). Groot betekent overigens niet dat ze ook echt leuke dingen hebben maar ik vond wel dit nepleren jasje! Hij was van C&A en voor zover ik kon zien ongeveer 0x gedragen dus helemaal prima. Leuke kringloopvondst!

Op vrijdag moest ik nog een dagje werken en op zaterdag was het weer tijd voor weekend! We begonnen de dag goed met een Too Good To Go pakket van de bakker. Hmm, lekkere broodjes voor het weekend!

Daarna gingen we even naar Zaandam. We willen nog steeds wel wat nieuwe dingetjes voor in huis (een kast, een stoel) en dus gingen we even naar de Loods 5 outlet om te kijken of ze wat leuks hadden. Helaas geen geluk deze keer! Er was een nieuwe winkel met tuinmeubels geopend en daar keken we ook even aangezien we nog steeds op zoek zijn naar een mooie loungeset voor in de tuin. De witte set die je hierboven ziet vonden we wel mooi! Helaas was hij slechts €1200 en dat was een van de goedkoopste sets..

En toen was de week alweer bijna voorbij! Op zondag kochten we twee nieuwe planten (of boompjes?) voor in onze plantenbakken in de tuin. Vorig jaar hadden we er zaadjes in gedaan maar dat was een matig succes. Deze plantjes leken me wel leuk! Gelijk even onkruid weggehaald, dat was ook wel weer nodig.. Verder hadden we een lekker relaxte zondag!

Deze week ben ik weer wat dagen vrij dankzij bevrijdingsdag, helemaal niet verkeerd! Al ziet de weersvoorspelling er niet zo best uit helaas.

Hoe was jullie Koningsdag?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *