Wat ik in een week deed #179

Afgelopen week was eigenlijk best een rustige week! Aftellen naar vijf dagen weekend en druk met werk en wandelen. Benieuwd hoe dat er in foto’s uit zag? Lees dan vooral verder!

Van maandag heb ik niet eens foto’s en het was ook geen boeiende dag, gewoon weer aan het werk! Dinsdag begon ik de dag wel weer eens met een smoothie bowl, dat was best lang geleden. En terecht want ik vind het dus altijd totaal niet vullen, haha! Maar in de zomer vind ik het vaak wel lekker. Nog even wachten dus..

Ik heb afgelopen week wel weer veel gewandeld! Het was natuurlijk lekker weer en dan vind ik het fijn om lekker naar buiten te gaan. Even een wandelingetje in de pauze of ’s avonds nog even naar buiten.

Op woensdag werd ik de gelukkige eigenaar van een keukenmachine! Ik wil al tijden een KitchenAid maar dat is best een rib uit mijn lijf en zo vaak bak ik nou ook weer niet. Bij Blokker hadden ze dit model in de aanbieding en voor €60 wil ik het wel proberen! En gelijk het aanrecht vol..

Op donderdag startte ik de dag met een beter ontbijt, havermout met lekker veel fruit! Ik scoorde aardbeien en blauwe bessen bij de groenteboer, lekker genieten dus.

En ik had weer een uitje in mijn pauze. Deze keer ging ik even snel naar de Nike outlet! Er zit er tegenwoordig eentje lekker dicht in de buurt dus dat is goed te doen. Ik wilde een springtouw om te proberen en vond ook nog leuke haarbandjes. Het springtouw was een paar euro goedkoper dan bij andere winkels dus dat scheelde ook nog wat!

Vrijdag was ik vrij en wist ik niet zo goed wat ik moest gaan doen. Gelukkig had Lotte wel tijd en dus ging ik even bij haar op bezoek! Ik had haar nieuwe huis nog niet gezien en ik had Lotte ook weer veel te lang niet gezien (maar dat is traditie). We hebben lekker bijgepraat en de hondjes uitgelaten!

Zaterdag begon de dag vroeg en m’n vriend was helemaal blij want hij had eierkoeken van Lotte gekregen, haha! Die van de Jumbo zijn zijn favoriet dus als ik in de buurt van een Jumbo ben, probeer ik ze wel mee te nemen.

Zaterdag was een gezellige dag want mijn ouders kwamen langs! Ik ging even shoppen met m’n mama en mijn vriend ging fietsen met m’n vader. En ’s avonds lekker aan de pizza!

Ik ging onder andere naar de kringloop met mijn mama en ik kocht zo’n hip jasje! Ik vind dit bij andere mensen altijd heel leuk en zelf heel erg buiten mijn comfort zone. Maar voor €5 moet ik het gewoon lekker proberen!

Zondag was een lekker rustige dag. We waren allebei wel moe en dus weinig zin om echt wat actiefs te doen. Ik werkte mijn journals bij en speelde lekker veel Animal Crossing! Ik ben ook bezig met de serie New Amsterdam en ik ben altijd heel traag met serie kijken, maar dit is echt een aanrader.

Deze week ben ik lekker vandaag en morgen vrij dankzij Koningsdag, heel fijn! Natuurlijk kunnen we nog steeds niet zoveel doen maar ik ga denk ik lekker in huis rommelen en knutselen.

Hoe was jullie weekend? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *