Wat ik in een week deed #178

Een nieuwe week! En ik ben oprecht blij dat het afgelopen weekend lekker weer was, dat doet een mens weer goed. Benieuwd hoe mijn week was?

Op maandag kwam mijn Douglas bestelling binnen! Mijn mascara was een beetje uitgedroogd en het was echt wel tijd voor een nieuwe. Deze Hypnose Drama mascara van Lancôme is eigenlijk een van de weinige mascara’s die echt goed blijft zitten bij mij. De meeste mascara’s gaan vlekken door mijn vettige oogleden en dat schiet niet op! Ik bestelde ook een gel nagellakje, die zie je later in deze post.

Op maandagavond lekker aan de AVG!

En een appeltje. Ik probeer weer wat gezonder te eten en meer te bewegen. Ik was mijn motivatie de laatste paar maanden echt maximaal kwijt (lang leve winter en lockdown) maar nu heb ik wel weer zin om er mee aan de slag te gaan!

En dus werd er ook gewandeld! Ik kocht laatst wandelschoenen, dat leek me toch wel fijn en handig. Een flinke rib uit het lijf en alleen deze bruine gedrochten zaten lekker maar ach. Goede voornemens!

Ik bestelde met een giftcard dit super schattige tasje van Ted Baker bij de Bijenkorf! Ik wil al tijden zo’n soort rechthoekig tasje maar ja, ik heb al veel tassen en dus eigenlijk niet echt nodig. Maar giftcard + sale vond ik een prima excuus, haha! Natuurlijk altijd een gok om een tas te bestellen maar ik vind hem super leuk!

Ik kocht ook weer wat nieuwe stickers van een Nederlandse Etsy seller en dus lekker snel in huis! Deze stickers zijn van Plants & Planners, zeker een aanrader.

En weer veel Animal Crossing gespeeld! Een eilandbewoner ging weg en dus kon ik op zoek naar een nieuwe bewoner. Hoe schattig is Sally?

Wandelen, wandelen! Het lekkere weer was wat dat betreft echt een uitkomst.

Glitter! Dit was het gel nagellakje wat ik had besteld bij Douglas. Het merk NeoNail had ik nog nooit geprobeerd, maar het kleurtje vind ik in ieder geval erg leuk en tot nu toe zit het er goed op!

Ik heb laatst behoorlijk wat spullen verkocht via Vinted en dan is het natuurlijk best gevaarlijk om zelf ook op de app rond te kijken. Ik kon me aardig inhouden, maar deze zomerse telefoonhoesjes van Burga verdwenen wel in mijn mandje! Daar wilde ik al eens hoesjes van bestellen en ze zijn best prijzig, dus ik twijfelde toen wel teveel. Nu voor een leuke prijs deze twee overgenomen en ze zijn heel fijn!

#fitgirlbreakfast..

En weer een nieuwe LP! Een LP van LP, haha. Dit album is voor mijn vriend en voor mij maximaal jeugdsentiment dus toch wel leuk om te hebben!

Sporty spice! Ik gebruikte deze hardloopschoenen al voor het wandelen en ik vind ze nog steeds enorm fijn! Alleen zijn ze niet waterdicht en vrij koud, dus voor koudere of nattere dagen zijn mijn nieuwe wandelschoenen een uitkomst.

Fast forward naar zaterdag! We hadden best een drukke dag met wat family time, een afspraak bij de opticien (mijn vriend heeft een mooie nieuwe zonnebril uitgezocht!) en een afspraak bij een outdoorwinkel. Helaas hadden ze daar niet wat mijn vriend zocht maar wel genoeg fietstassen zoals je ziet, haha.

En ’s avonds gingen we even naar de Lidl! Dat zit bij ons niet heel dicht in de buurt dus dat is best een uitje. Ze hadden deze keer zelfs vegetarische kroketten, super chill! We kopen er trouwens dan vooral dingen voor in de voorraadkast en zoals je ziet veel snacks, haha.

Op zondag gingen we lekker een stuk wandelen met halverwege een ijsje, genieten! Ook de wandeling vond ik eigenlijk wel fijn, het was nog steeds lekker weer en het was wel fijn om toch nog iets op de zondag te doen.

Want verder deden we niet zoveel en dat was prima! Ik werkte mijn journal bij, speelde lekker veel Animal Crossing en natuurlijk zagen we Max winnen!

Hoe was jullie week? Nog genoten van het weer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *