Wat ik in een week deed #177

Happy Monday! Hoewel ik dit op zondagavond schrijf kan ik je al garanderen dat ik er vandaag (maandag) geen zin in heb, haha. Afgelopen 2 weken heb ik maar 3 dagen per week hoeven werken en dat went toch wel snel! Benieuwd hoe afgelopen week was?

Maandag was het Tweede Paasdag en dus aten we lekker croissantjes als ontbijt!

En daarna hadden we wat afspraken gemaakt bij de outlet in Halfweg. Daar was het lekker rustig (en sneeuwde het??) dus we konden probleemloos even shoppen. Ik scoorde een nieuwe jas bij Sissy Boy en vrolijke sneakers bij Puma!

En dat shopavontuur werd afgesloten met Dunkin’ Donuts. Altijd fijn!

Deze Paasdonut ziet er toch geweldig uit?

Dinsdag moesten we weer aan het werk, altijd even afzien na een lang weekend vrij! Ik begon tussendoor weer eens aan nieuwe stickers, deze keer van mijn eigen bullet journal spreads!

Donderdag had ik een afspraak bij de Hema, ik had eigenlijk niet echt iets specifieks nodig maar Hema blijft een leuke winkel om te kijken (en het was er “gelukkig” enorm rustig). Ik zag dit notitieboek en heb nog steeds spijt dat ik hem niet heb gekocht!

Ik haalde een Too Good To Go pakket bij de bakker, lekker! M’n vriend was ook thuis (rugklachten..) en dus konden we hier samen van smullen.

Bij Hema kocht ik wel deze stempels! Niet heel fijn overigens, ik heb ze later even geprobeerd en ze vlekken nogal snel. Wel een leuk lettertype!

Deze week probeerde ik Vinted uit en hoewel het net als Marktplaats best wat gedoe is, heb ik wel al wat items verkocht! Dat ruimt lekker op en ik heb weer wat centjes.

En mijn paarse glitterlak werd ingeruild voor saai roze, haha. Soms is dat ook wel prima! Ik draag weer gel nagellak in de hoop dat mijn nagels wat langer worden.. Dit is een kleurtje van Pink Gellac.

Na een vrijdag met veel lange meetings was het gelukkig tijd voor weekend! Op zaterdag hadden we weinig plannen en schatje had nog steeds last van zijn rug, dus lekker rustig aan. Ik speelde flink wat Animal Crossing want het vistournooi was er en dat betekent meestal lekker cashen! Maar ja, als ze allemaal bij elkaar gaan staan vangen ze natuurlijk niets..

Op zondag had ik een afspraak bij Action! Ik had een toffe ring planner gezien en gelukkig hadden ze er nog eentje. En ik vond ook een bullet journal met 3 kleuren papier! Daar kan ik vast ook wat leuks mee maken. Verder deden we lekker rustig aan en aten we pizza!

Deze week weer gewoon 4 dagen werken en verder weinig plannen. Hoe was jullie week?

1 Reactie

  1. Oeh, wat mooi die planner van de action! Ik vind je nieuwe nagelkleurtje ook erg mooi, en lekker dat je op Vinted aan de slag bent gegaan. Ik heb er ook al heel veel via verkocht, ik vind dat de verkoop daar een stuk beter gaat dan via Marktplaats. Ideaal! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *