Wat ik in een week deed #176

Vrolijk Pasen! Dat kan nog wel, toch? Ik vond het een prima Pasen in ieder geval want na een weekje vakantie hoefde ik maar 3 dagen te werken en we hadden ineens lekker weer! Dat is wel weer voorbij trouwens want vandaag sneeuwt het ineens? Anyways, vorige week deed ik het volgende..

Dit was mijn spread van de week ervoor en dat werkte wel goed!

En hoe kek is mijn outfitje in Animal Crossing? Ik zie er daar toch beter uit dan in real life haha.

Een lekker ontbijtje op de dinsdag!

En ik kreeg eindelijk nieuwe diamond painting kunstwerkjes binnen! Deze keer ging ik voor wat klassiekers – de Mona Lisa, de Schreeuw en Het Meisje met de Parel.

En lekker buiten in het zonnetje aan het werk!

Ik plaatste een nieuwe vlog en dat uploaden gaat dus zo want mijn MacBook heeft het er maar zwaar mee, haha. Je kunt de nieuwe vlog hier bekijken!

Lekker wandelen in het zonnetje, dat motiveert dan wel weer. Hopelijk komt het mooie weer snel weer terug..

Nu ik een beetje aan het vloggen ben begint het wel te kriebelen om een nieuwe camera te kopen.. Ik heb geen camera met een kantelbaar schermpje dus ik zie maar weinig en de iPhone filmt ook niet zo goed (qua front camera). Ik ben er nog steeds niet over uit, al vind ik deze twee wel interessant van Olympus en Sony. Laat het me weten als je nog tips hebt!

Hmmm.. Pizza met lekker weer in de tuin!

Ik maakte deze spread en filmde er een Reel van voor Instagram die ik wel erg leuk vond! Je kunt hem hier bekijken.

Pasen in Animal Crossing en ook nog bloesemseizoen!

Aan de slag met de Mona Lisa.. Had me dus niet gerealiseerd dat er zoveel zwart in zat, haha!

Met mijn thuisstudie gaat het even minder, ik mis echt even de motivatie en ben de draad een beetje kwijt. Toch maar even aan de slag ermee op mijn vrije vrijdag. Huiswerk reviewen zodat ik tenminste snap wat ik fout heb gedaan!

Op zaterdagochtend gingen we even langs bij de opticien, mijn vriend is op zoek naar een nieuwe zonnebril. Wel een zoektocht hoor, niet alles is leuk! Hij is dus nog niet geslaagd maar gelukkig heeft hij geen haast.

Daarna gingen we naar de kringloop en dat vind ik altijd leuk! Daar vond ik deze schattige dino stempels..

En weer wat lp’s voor op de platenspeler!

En toch maar weer een Too Good to Go broodbox gehaald.. Deze van de Haarlemse Bakker valt gelukkig zelden tegen.

Voor Pasen maakte ik deze schaapjes cupcakes! Ze stonden in het foldertje van de Vomar en ze zijn eigenlijk wel erg leuk geworden. En niet alleen leuk, ook erg lekker!

Natuurlijk ook Pasen in Animal Crossing met een konijn!

Op zondagochtend maakte ik Mona af! Ze kijkt wel een beetje moeilijk..

Eind van de middag gingen we lekker eten bij de schoonmama. Natuurlijk gingen de schaapjes mee (en ook op)! En wel zo gezellig.

Vandaag zijn we natuurlijk nog even vrij en gingen we shoppen in de outlet (uiteraard netjes op afspraak). Nu lekker op de bank en nog even genieten tot we weer aan het werk moeten!

Hoe was jullie Pasen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *