Wat ik in een week deed #175

En wat een week! Ik was lekker een weekje vrij en dat was eerlijk gezegd helemaal top. Zelfs al kon ik niet super veel aangezien we natuurlijk nog steeds in een pandemie zitten. Toch was het wel fijn en hard nodig ook. Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag begon ik de dag met het in elkaar zetten van de klei oorbellen! Ik vind ze wel erg leuk geworden, vooral de kleine knopjes. Een paar heb ik later nog gelakt zodat ze glimmend werden, dat vind ik nog mooier!

Ik had een afspraak bij Action en de kringloop die ernaast zit om toch even te shoppen. De Action vond ik wel weer stressen, 20 minuten is echt niet zoveel, en bij de kringloop had ik juist zee├źn van tijd! Daar scoorde ik wat mooie LP’s. En bij de Action een varken.. En wat spulletjes voor in huis!

Deze oorbellen vind ik heel leuk geworden!

Op naar dinsdag, lekker ontbijten met havermout en natuurlijk aftellen naar de persconferentie (leverde toch weer verwacht weinig op helaas).

Ik besloot nog wat oorbellen te maken, deze keer met groene klei. Ziet er wel leuk uit toch? Dit is polymer klei van Action, werkt prima om het te proberen.

’s Avonds dus maar klaarzitten voor de persconferentie. Het weekend ervoor kochten we allebei wandelschoenen en het advies was om ze thuis te proberen om te kijken of ze echt goed zitten. Die van mij zitten goed! Voor die van mijn vriend zijn we later nog terug gegaan, toch maar een half maatje groter genomen..

Lekker lijmen! Ik lijm ze nu nog vast met mijn lijmpistool maar begreep al dat je beter andere lijm kunt gebruiken. Maar eens op zoek naar een alternatief als ik ze vaker wil gaan maken.

Op woensdag kwam onze nieuwe bewoner binnen! We keken vorig jaar al naar een luchtzuiveraar van Dyson maar dat is best een rib uit je lijf en natuurlijk wisten we niet of het echt wat zou doen.. Deze van Philips was een stuk goedkoper en besloten we toch maar te proberen. Hij staat in de slaapkamer en hij lijkt wel wat te doen! Wakker worden zonder een snotneus..

En ik ging naar Prijsmepper, de outletwinkel van Kruidvat en Trekpleister. Daar scoor ik vaak een hoop verzorgingsproducten want met 75% korting scheelt het een hoop geld!

En ik kocht er deze wekker! Ik wilde al een tijdje een wekker of klok in de slaapkamer zodat ik kan zien hoe laat het is zonder mijn telefoon (=afleiding) te moeten pakken. Hij is wel erg fel dus misschien dat ik hem wel op nachtstand moet gaan zetten, dan moet ik er even op tikken. Maar ik vind hem wel mooi!

Op donderdag bakte ik een cake!

En ik kreeg dit leuke setje binnen van AliExpress! Dit soort wax seals leek me leuk voor mijn Etsy orders en dus besloot ik het maar eens te bestellen. Wel even wennen hoor, vooral qua hoeveel wax je nodig hebt. Maar het resultaat is wel tof!

Eind van de middag had ik een afspraak staan bij Sissy Boy in de outlet in Halfweg. Daar was natuurlijk geen hond en dat vind ik eigenlijk best heftig om te zien! Zo lang is deze outlet nog niet open en vlak na de opening moesten ze ook weer dicht.. Gekke tijden. Ik kocht er 4 shirtjes voor de zomer!

Ik probeer mijn eiland in Animal Crossing aan te kleden maar dat is nog best een dagtaak! Ik zie zoveel leuke eilanden op YouTube en mijn eiland is wat dat betreft maar treurig. Maar mijn mini kermis is wel schattig, toch?

En op zondag was het Pasen in AC! Van zaterdag heb ik trouwens geen foto’s maar ik was gezellig bij mijn ouders op bezoek. Die zie ik nu niet zo vaak dus dan is het wel extra leuk om er te zijn!

Verder deden we het op zondag rustig aan. Ik maakte wel eindelijk foto’s van mijn “nieuwe” sticker sheets. Echt nieuw zijn ze niet maar ik heb ze verkleind zodat ze bij de rest van de stickers passen. Benieuwd? Kijk eens in mijn shop!

Deze week moet ik weer aan het werk maar gelukkig is het een korte week met Goede Vrijdag en Pasen. Niet verkeerd dus! Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *