Wat ik in een week deed #174

Happy Monday! Oprecht een goede dag want ik ben deze week lekker vrij. Wat vakantiedagen opmaken en eerlijk gezegd was ik er ook best wel even aan toe! Afgelopen week was ik dus lekker aan het aftellen. Benieuwd wat ik afgelopen week verder deed?

Maandag ging ik natuurlijk weer aan het werk en was het nog best een drukke werkdag. ’s Avonds begon ik in een nieuw boek, het werd deze! Ik ben inmiddels ongeveer op een kwart en vind het een verrassend boek. Best spannend en leest goed weg!

En ik ging mijn kleifiguurtjes verven! Ik had pastelverf gekocht maar ik vond hem nog best fel eigenlijk. Ach, alsnog best leuk zo.

Soms bestel je wat online.. En blijkt het toch wel een stuk groter of in dit geval kleiner dan je dacht, haha. Deze vormpjes bestelde ik op Amazon voor klei en ik dacht eigenlijk dat ze wel wat groter zouden zijn. Gelukkig is het geen ramp, ik wil er oorbellen mee maken en het is juist fijn als ze dan niet zo heel groot zijn!

Ben ik de enige die vaak van een kaasburger een zooitje maak? Maar ja, hij was wel lekker!

Natuurlijk gingen we dinsdagavond ook even stemmen.

Woensdag zat ik de hele dag in een online workshop en maakte ik blijkbaar geen foto’s.. Op donderdag wel want toen was ik vrij! Ik had ’s ochtends een afspraak gemaakt bij een andere kringloop waar ze vaak wel mooie dingen hebben. Hoe tof zag dit eruit?? Ik vond er overigens helaas niet zo heel veel leuks..

Dan maar verder met mijn allereerste vlog! Dat wilde ik altijd al eens proberen. Je kunt hem hier bekijken! Hij is wel in het Engels aangezien het meer een verlengstuk gaat zijn van mijn Engelse bullet journal Instagram.

’s Middags had ik een afspraak bij de Action! Gelukkig mocht je nu 20 minuten shoppen in plaats van 10 en zelfs dat vond ik best kort nog. Ik had wat huishoudelijke dingen nodig en verder vooral knutselspullen!

De rest van de dag werkte ik aan mijn kleifiguurtjes!

Hmm.. Pasta met veel kaas!

Zaterdagochtend gingen het vriendje en ik eindelijk eens naar de kapper! Voor mij was dat echt al maanden geleden en hoewel het bij mij best even zonder kan, ging het nu wel heel erg klitten aan de onderkant. Dus nu weer lekker fris!

Daarna sprongen we op de fiets richting het centrum van Haarlem. We hadden twee shopafspraken staan.

De eerste bij een outdoorwinkel en we kochten allebei wandelschoenen! Dat hebben we allebei nog nooit gehad en we gaan regelmatig wandelen. In de zomer zijn sneakers of hardloopschoenen dan heel prima maar in de winter of in de regen zat ik steeds moeilijk te doen. Dan toch maar aan een paar wandelschoenen om te proberen!

En ik had een afspraak bij Pipoos. Voor mijn kleifiguurtjes gebruik ik acrylverf en ik had een setje gekocht bij Action, maar die verf dekte voor geen meter. Dan maar een betere set van Talens! En ik vond nog een leuke stempelset met 50% korting.

Zondag begonnen we de dag lekker relaxed. Ik had wat toffe stationery items gekregen om te promoten op mijn Instagram en dus ging ik maar even aan de slag met wat foto’s en video’s! Vooral die vulpen vind ik prachtig.

En daarna ging ik kleien! Bij Action had ik afbakklei gekocht en dat wilde ik dus wel proberen. Dit worden uiteindelijk oorbellen!

Het weekend sloten we af met iets dat ik al heeeeel lang niet meer heb gegeten.. Sushi! Toch maar eens besteld en het was zeker lekker. Mijn vriend houdt niet van sushi en hij ging dus voor een (stinkende) kapsalon.

Deze week ga ik vooral gewoon lekker rommelen in huis. Mijn vriend moet wel werken en dus moet ik vooral mezelf vermaken, dat lukt gelukkig vast wel prima!

2 Reacties

  1. Wat leuk al die figuurtjes! Ga je straks ook kerstboom hangers maken? πŸ˜ƒπŸ˜ƒ voor mij met die kaasburgers is de truc om ze in te vriezen en bevroren op laag vuur te bakken met n deksel erop.. dan wordt de kaas langzaam smeuΓ―g en dan even paar minuutjes op t eind zonder deksel de buitenkant bruin maken πŸ˜ƒ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *