Wat ik in een week deed #173

Vorige week heb ik even een weekje overgeslagen, waarvoor excuses! Ik bleek slechts een foto of 5 te hebben en dat zegt ook genoeg over mijn week denk ik, haha. Deze week was gelukkig iets minder druk en dus had ik ook wat meer foto’s!

De week ervoor was ik druk met mijn kleifiguurtjes en inmiddels zijn ze af! Ik maakte ze van klei die aan de lucht moest drogen (dat duurde wel even). Daarna heb ik ze geverfd met acrylverf en gelakt met speciale lak van Fimo. Nu hoopvol wachten op mijn magneetjes zodat ik ze af kan maken!

Op zondag aten we Chinees bij de schoonmama en dus had ik maandag een lekkere lunch, haha! Mihoen is echt mijn favoriet.

En ik switchte weer eens van journal. Ik had een setup gemaakt in een klein boekje en het werkte gewoon echt niet.. Dus dan maar back to basics met deze opzet. Werkt goed!

Dinsdag kwam ’t vriendje thuis met een paar Too Good To Go pakketten, haha. De Pringles waren wel oké, niet heel bijzonder qua smaak. En chocolade is altijd goed, ongeacht de vorm! Hij haalde ze trouwens in Amsterdam waar hij was voor werk. Daar is het Too Good To Go aanbod toch wel een stuk beter!

Ik had nog een half pakje klei over en dus ging ik maar aan de slag met nog wat figuurtjes. Vooral de huisjes vond ik leuk geworden en daar maakte ik er dus een hoop van!

Donderdag was ik weer lekker vrij en ik had een private shopping afspraak gemaakt bij de kringloop! Wel lekker rustig, haha. Helaas bleken ze bij deze kringloop geen lp’s te hebben (daarom wilde ik er juist heen) maar ik vond wel wat leuke dingetjes om mee te knutselen!

En door naar het weekend! Mijn werkdagen zijn tegenwoordig oprecht heel saai dus helaas weinig foto’s, haha.

Op zaterdagochtend had ik een afspraak staan bij een andere kringloop. Hier hadden ze wel lp’s, maar helaas niet zo’n leuk aanbod en ik had maar 20 minuten inclusief afrekenen. STRESSEN!

Daarna even naar de Welkoop voor vogelvoer (vogeltjes in de tuin) en ik vind het altijd wel leuk dat ze cavia’s of konijntjes hebben. Ik droom stiekem wel van twee konijntjes in de tuin!

Bij Jumbo verkochten ze vegetarische frikandelbroodjes en dat was echt een droom die uit kwam!! Dat is een van de weinige dingen die ik als vegetariër namelijk soms wel mis. Hij was heel lekker en zelfs goedgekeurd door mijn vleesetende vriend!

Door naar zondag! We hadden wat spulletjes besteld bij Action om op te halen en gelukkig bleken ze alles op voorraad te hebben. Dat schijnt namelijk nogal een ding te zijn, haha! Ik bestelde onder andere deze klei waar ik ook zeker wat leuks mee kan gaan maken!

Oeps, nog een Too Good To Go. De pakketten van de bakker blijven toch wel mijn favoriet en zijn vaak hun geld meer dan waard.

Ik las eindelijk dit boek uit! En het was helemaal geen slecht boek, integendeel zelfs. Maar ik was echt een beetje mijn leesmotivatie kwijt. Hopelijk nu wel weer zin in een nieuw boek!

Het weekend werd afgesloten met een heerlijke pizza van de Jumbo! Ik had deze nog nooit geprobeerd en hij was echt top.

Eerlijk is eerlijk, het was weer geen hele spannende week maar ik heb wel van ons weekend genoten! Over een week ben ik lekker vrij en daar ben ik dus echt al naar aan het aftellen..

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *