Wat ik in een week deed #172

Wow wow wow, where did the weekend go! Eerlijk is eerlijk, het weekend was echt weer veel te kort. Gelukkig konden we wel weer genieten van een zonnetje en dat deed me wel goed. Benieuwd wat ik de rest van de week deed?

Op maandag natuurlijk weer aan het werk! De to do lijst vullen..

En in het weekend ervoor had ik weer gewerkt aan nieuwe stickers, zoals deze leuke huisjes! Het duurt nog wel even voordat ze in mijn shop komen denk ik, maar ik doe wel altijd een testprint om te kijken of ze goed worden.

’s Avonds aten we weer eens een AVGtje en daar kan ik soms echt naar uit kijken!

En we gingen wandelen! Deze week hebben we regelmatig gewandeld en in het weekend gefietst. Een beetje beweging deed me echt goed!

Op dinsdagavond ook weer, al wilden we wel op tijd zijn voor de persconferentie dus hard doorlopen! Wel balen dat er nog niet veel gaat veranderen qua maatregelen, of in ieder geval niet waar ik wat aan heb.

Dus nam ik maar weer eens een proefabo op Nintendo Switch Online zodat ik weer Splatoon kon spelen! Dat vind ik nog steeds een leuk spel maar ik gebruik het abonnement wat je erbij moet hebben veel te weinig..

Deze week probeerde ik de verticale layout in mijn Happy Planner mini! Beviel wel prima maar ik vond de vakjes wel erg smal.

Tot nu toe is deze horizontale layout mijn favoriet!

Op woensdag kwam m’n schatje thuis met.. Paaseitjes! Ik vond alle smaken erg lekker.

En weer Splatoon spelen!

Op donderdag was ik weer vrij en ’s ochtends was ik bezig met mijn thuisstudie. Gelukkig gaat het tot nu toe wel goed! Het kost me wel aardig wat werk (zeker een halve dag per week) maar dat heb ik er wel voor over.

Daarna ging ik kleien! Ik had nog een pakje klei van Action en bij meerdere YouTubers zag ik dat ze pins, magneetjes en sieraden hiermee maken. Dat wil ik ook proberen!

Eind van de middag was ’t vriendje thuis en gingen we nog even een rondje wandelen.

Vrijdag legde ik mijn klei maar buiten om te drogen.. Om er later achter te komen dat je dat niet mag doen met deze klei. Oeps! Gelukkig ziet het er nog wel prima uit. Maar het moet dus een week (!!!) drogen..

Dan maar pannenkoeken bakken, haha!

En toen was het eindelijk weer weekend. Op zaterdagochtend ging ik lekker Lego bouwen met het nichtje van mijn vriend. Blijft toch wel leuk!

En ’s middags sprongen we op de fiets, op naar het strand! We wonen op ongeveer drie kwartier fietsen van Bloemendaal af en hoewel het fietsen best tegenviel, was het wel lekker weer op het strand en een leuke bezigheid op de zaterdag.

Op de terugweg aten we een lekker patatje!

En toen was het alweer zondag. We waren allebei wel moe van de drukke zaterdag dus lekker rustig aan doen! Ik maakte een cover voor mijn planner van een tas die ik niet meer gebruikte. Een hoop werk (vooral omdat ik niet de juiste naalden ervoor had) maar hij is gelukkig best goed gelukt!

En we sloten het weekend af met pizza, lekker! Verder heb ik ook niet veel boeiends meer gedaan, een beetje gamen en een beetje chillen.

Deze week kan ik hopelijk mijn kleifiguurtjes gaan verven! Daar kijk ik wel naar uit. Verder hebben we nog weinig plannen..

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

  1. Wat een fijne, relaxte week! Heerlijk om lekker naar het strand te gaan. Ik vind dat ook altijd zo’n perfecte dag om dan lekker ergens een frietje te halen. Genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *