Wat ik in een week deed #171

Zo, we gingen ineens van ijs naar zomers weer! Eerlijk is eerlijk, ik ben er best wel blij mee. Even wat zon en vrolijkheid. Benieuwd hoe mijn week was?

Op maandag weer aan de slag! Deze weekly spread in mijn Happy Planner Mini beviel me heel goed!

Ik maakte een heleboel stickersheets, waaronder deze met bloemen. Beter gelukt dan ik had verwacht!

En ik speelde nog braaf elke dag Animal Crossing. Op maandag was het carnaval in het spel en kon je veren vangen voor mooie spullen. Een beetje hysterisch wel, maar ook wel grappig!

Dinsdag was m’n vriend jarig en dus feest! Al had hij geen beste week, hij was weer ziek en moest zich ook weer laten testen (gelukkig negatief!). Pizza ging er gelukkig wel nog in.

En taart ook! Z’n moeder maakte een lekkere taart en daar hebben we een aantal dagen van gesmikkeld.

Fast forward to donderdag. Ik moest ’s ochtends even naar de garage, onze auto kreeg zijn eerste beurtje! Niets aan de hand natuurlijk. Ik kon er gelukkig wel op wachten en ging dus verder met mijn studie boekhouden.

En ik kreeg een fantastisch pakket! Voor mijn bullet journal Instagram kreeg ik een knutselpakket van Royal Talens met heel veel pennen, stiften en boekjes. Een super leuke verrassing en daar ga ik dus lekker mee aan de slag.

Stickers, meer stickers! Hoe leuk zijn deze snack stickers? Helaas is mijn stickerpapier dus bijna op en moet ik eerst wachten op nieuw papier voordat ik mijn shop weer kan updaten, haha.

Tijd voor weekend! We haalden een lekkere taart bij Hema en mijn ouders kwamen op bezoek. Die zie ik nu weinig en dus extra leuk als ze er even zijn.

Ik kreeg zelf ook nog een cadeautje! M’n broer had deze spannende witte LP meegegeven en het bleek een plaat te zijn van Kyteman, ofwel Colin Benders. Hij is in Coronatijd een Discord groep begonnen en is daar zijn synth muziek gaan delen. Vervolgens zijn mensen daar er weer mee aan de slag en hij besloot er een LP van te maken en weg te geven. Hoe dat klinkt? Nou zo ongeveer.

’s Avonds stapten we nog even op de fiets voor een gezond rondje.. Maar ja, halverwege was een ijssalon en die is weer open. Gevaarlijk!!

En ’s avonds was de launch van mijn Patreon pagina! Patreon is een platform waar mensen je kunnen supporten en waar je in ruil daarvoor exclusieve content kunt aanbieden. Ik volgde er al meerdere creators op en het leek me leuk om er eentje te starten. Benieuwd? Je vindt ‘m hier!

Op zondag was het nog steeds feest. De zus van mijn vriend kwam langs met de kindjes, lekker druk! Wel gezellig natuurlijk. En verder deden we het een beetje rustig aan.

En nu weer aan het werk! Hopelijk blijft het lenteweer ook nog even.

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *