Wat ik in een week deed #170

Nou, als je van winter houdt kon je afgelopen week toch echt helemaal los! Ik vond het ook eigenlijk wel heel erg leuk en een fijne afleiding van alle (Corona) ellende. Benieuwd hoe mijn winterse week was?

Op maandagmorgen was het nog aardig chaos op de weg door de sneeuw en dus was ’t vriendje weer een dagje thuis. Ik werk sowieso thuis dus wel gezellig als hij er dan ook is! Eind van de middag gingen we dan ook maar even naar buiten om lekker te wandelen in de sneeuw.

’s Avonds lakte ik mijn nagels met een mooi kleurtje van OPI. M’n nagels waren even heel lang, maar toen scheurde mijn duimnagel ineens af en dus heb ik alles maar weer kort geknipt. Ook wel handiger eigenlijk, haha!

Ook dinsdag weer aan het werk en tussendoor filmde ik een video voor Instagram (je moet gebruik maken van goed licht!). Ik maakte deze leuke spread voor komende week!

Nog meer leuke winterse plaatjes..

Op donderdag was ik weer vrij en ging ik weer aan de slag met mijn thuisstudie boekhouden! Lekker rekenen dus en ik heb inmiddels mijn oude rekenmachine van de middelbare school ook maar afgestoft.

En ’s middags weer lekker een stuk gewandeld. Eerlijk is eerlijk, die zon deed me wel veel goeds!

In de tuin hebben we trouwens nog steeds een sneeuwgolf, ziet er wel grappig uit toch? Dat kwam door de wind en vervolgens komt er nauwelijks zon in onze tuin nu.

Ik werkte aan nieuwe stickers! Daar heb ik niet altijd de motivatie voor en dat hoeft ook niet, maar als ik dan de motivatie heb.. Lekker aan de slag!

Deze week ben ik begonnen in dit boek en hoewel ik niet zo snel ga (ligt niet aan het boek) leest het tot nu toe wel lekker weg! Benieuwd hoe het verder zal zijn, je merkt in het verhaal dat het zich echt aan het opbouwen is tot iets.

Nieuwe stickers! Het duurt nog wel even voordat ze in mijn shop komen (ik wil nog wat sheets maken) maar ik maak wel altijd proefdrukjes om te kijken of het er goed uit ziet. Zijn wel leuk toch?

En zo gaan we dus weer door met nog meer stickers!

Weet je waar ik al de hele week naar uit keek? Juist ja, het weekend! M’n werkweek was een beetje matig en dan is het weekend extra welkom. Op zaterdagochtend liepen we even naar de schoonmama en het zonnetje scheen al!

En ja tegen beter weten in.. Gingen we toch maar het ijs op, haha! Ik vind dat altijd de eerste paar minuten echt DOODENG en vervolgens gaat het wel weer prima. Gezellig met ’t vriendje en zijn neefje en nichtje!

Na een middagje schaatsen heb je wel een pizza verdiend, toch? Ik ging deze keer voor een vegan versie en hoewel de kaas dus een beetje sip was, was hij verder wel heel lekker.

Op zondag gingen we weer het ijs op! Wel ’s ochtends en dat was maar goed ook want ’s middags kwam de dooi al. Het was wel enorm koud dus na een half uurtje waren we er wel weer klaar mee. En nu waarschijnlijk weer een paar jaar wachten..

Dan maar lekker wat bakken! Het was natuurlijk Valentijn en liefde gaat door de maag.

Deze week gaat alle sneeuw en het ijs weer weg, toch wel jammer. Hopelijk blijft het wel lekker weer!

Hebben jullie nog van de sneeuw en het ijs kunnen genieten?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *