Wat ik in een week deed #169

Uiteraard in de sneeuw rollen! Dat was wel een leuke afsluiting van een eigenlijk best matige week. Ik zat er niet zo lekker in en ’t vriendje was ziek thuis, dus ook niet best. Toch benieuwd wat ik afgelopen week zoal deed?

Het was niet alleen een nieuwe week maar ook een nieuwe maand! Deze maand gebruik ik mijn Happy Planner mini om in te plannen en dus had ik even een wat andere spread deze week. Hij werkte overigens best oké, alleen vond ik een hele grote to do lijst voor de hele week niet zo handig.

Ik houd ook mijn financiën bij in mijn Happy Planner mini! Daar heb ik speciale inserts voor gekocht en dat werkt wel goed. Deze maand (februari) doe ik trouwens een no buy om te kijken hoeveel er dan over blijft. Ik mag wel vervangende dingen kopen (een douchegel bijvoorbeeld) maar geen “onzin”.

En mijn schattige Hobonichi planner gebruik ik lekker als dagboek!

Zoals ik al in de intro zei was ’t vriendje ziek afgelopen week dus dat was wel een beetje zielig. Voor de zekerheid uiteraard getest maar dat was gelukkig negatief. Dat hij thuis was betekende wel dat we best een Too Good to Go box konden halen bij de bakker.. Dus zaten we opgescheept met veel gebak, haha!

Op woensdag deed ik iets best spannends.. Ik schreef me in voor een thuisstudie! Daar twijfelde ik al een tijdje over en nu heb ik het dus gedaan. Ik ga de studie Basiskennis Boekhouden doen via NHA. Dan heb ik straks hopelijk wat meer kennis zodat ik mijn eigen boekhouding kan doen en als het goed bevalt, kan ik er ook nog vervolgstudies in volgen. Wish me luck!

Hmmmm, slechte dingen voor de lunch..

En dit bedoelde ik dus met een hele lange to do list! Ik vond het op deze manier toch wel een beetje onoverzichtelijk. Volgende week beter!

M’n favo ontbijtje! Havermout met banaan, blauwe bessen, pindakaas en deze keer frambozen.

Op donderdag was ik lekker vrij en dus ging ik aan de slag met het op de foto zetten van nieuwe items voor mijn Etsy shop! Ik had nieuwe losse stickers en nieuwe washi samples, dus ik moest wel even aan de slag. Na een ochtendje werk stond alles erin!

En ik kreeg mijn diamond painting setje binnen van AliExpress! Dat had ik nog nooit geprobeerd en ik was er wel heel benieuwd naar..

Gelijk aan de slag en ik vind het wel leuk! Ik vind het een beetje als puzzelen en dus best rustgevend. Ik snap wel dat andere mensen hier echt geen geduld voor hebben trouwens, dus het moet maar net je ding zijn!

Ik schoot in ieder geval al snel best op, haha!

En toen was het tijd voor weekend! Daar was ik na deze werkweek wel aan toe en ik zat er ook niet zo lekker in. Ach, hopelijk deze week beter. Ik las eindelijk dit boek uit en ik vond het echt een topper! Lekker spannend.

Op zondag werden we wakker met.. SNEEUW! En sneeuw in de slaapkamer want het raam stond nog op een kier, hahaha.

Een en al sneeuwpret! We gingen ’s ochtends even naar buiten en toekijken hoe het neefje en nichtje aan het sleeën waren. Ik vond de sneeuw toch wel een leuke verrassing en zeker in deze saaie lockdown-tijd best leuk. Voorlopig hebben we er nog wel plezier van denk ik!

En mijn kunstwerkje is af! Ik vind het plaatje eigenlijk niet zo goed zichtbaar (het zijn twee vogeltjes in de boom) maar ach, het was wel leuk. Helaas mag ik nu nog geen nieuwe kopen vanwege m’n no buy deze maand!

Hopelijk wordt deze week wat beter. Misschien kunnen we nog wel schaatsen als het zo koud blijft?

2 Reacties

  1. Misschien als tip voor na de no buy Ipv diamond painting paint by numbers.. houd je n stuk langer zoet dan zo’n kleine met diamonds 😃

  2. Vind je planner er écht leuk uit zien! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte planner, maar kan ‘m niet vinden. Deze lijkt aardig in de buurt te komen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *