Wat ik in een week deed #168

Nieuwe week, nieuwe kansen! Afgelopen week was vrij matig en dus hoop ik dat deze week beter wordt. En het is zelfs een hele nieuwe maand! Toch benieuwd hoe afgelopen week was?

Op maandag natuurlijk weer aan het werk en ik had het best druk, dus geen foto’s van overdag! We moesten op dinsdag weer een belangrijke presentatie geven en er moest nog even flink gewerkt worden aan de slides.. ’s Avonds dus maar even rustig op de bank. Ik ging aan de slag met nieuwe stickers!

En ik las ein-de-lijk dit boek uit. Ik vond het niet zo’n topper!

Stickers! Ik maakte van een spread uit mijn bullet journal een sticker, super schattig toch?

En ik maakte Animal Crossing stickers van mijn favoriete karakters! Helaas denk ik dat ik ze niet kan verkopen in verband met copyright, maar dan gebruik ik ze lekker zelf.

Ik kreeg dinsdag een leuk pakketje! Voor een samenwerking op Instagram kreeg ik wat brillen opgestuurd van TIJN eyewear. Ik dacht eigenlijk dat de samenwerking niet meer door ging, haha. Maar blijkbaar dus wel! Gelijk even proberen natuurlijk. De transparante bril is met blue light filter, dat is heel erg welkom met al die schermtijd nu.

Mijn eigen planner maar even opgefleurd met stickers! Ik had een transparante cover voor mijn Hobonichi planner besteld op AliExpress zodat ik er stickers tussen kon doen zonder dat ik ze ook echt op mijn planner hoef te plakken. Super leuk toch?

Op donderdag gelukkig weer lekker vrij! Daar was ik ook wel aan toe.. Sinds het weekend voelde ik me niet zo top (buikpijn, hoofdpijn, moe) en een beetje rust kon ik wel gebruiken. Al was de donderdag alsnog wel vrij druk maar dan wel vooral met leuke dingen!

Zo kreeg ik mijn bestelling van Penstore! Ik wilde archival ink proberen voor mijn vulpen, dat is watervaste inkt en dat lijkt me beter werken met Hobonichi papier. Maar het kan een vulpen beschadigen en dus bestelde ik maar een extra vulpen. Die van Kaweco zijn erg fijn en relatief gezien niet zo duur! Oh, en stickers om onder de verzendkosten uit te komen, haha!

Hmm, pizza voor lunch! Die was eigenlijk van het weekend ervoor, maar toen voelde ik me zo niet lekker dat ik er geen zin in had. Een beetje afbakken en dan in de vriezer werkt blijkbaar prima!

Verder ging ik lekker aan de slag met mijn journal. Ik filmde een uitgebreide video voor Instagram en knutselde lekker verder.

En natuurlijk is er een nieuwe maand dus tijd voor een nieuwe opzet! Ik maakte onder andere deze leuke kalender voor februari, heel simpel maar daardoor gebruik ik hem vaak wel graag.

Oh en ik had vrolijke glitternagels! Daar had ik echt even zin in.

Vrijdagavond en dus tijd voor weekend! Ik begon in een boek van Lucy Foley. The Guest List had ik al gelezen van haar en vond ik erg goed! The Hunting Party is het boek ervoor en heeft een vergelijkbare verhaallijn (vriendengroep, geheimen, een lijk). Lekker spannend!

Zaterdag gingen we ’s ochtends vroeg naar de Lidl (oprecht het uitje van de week), even langs bij de schoonmama en de rest van de dag lekker rustig op de bank. Daar was ik echt even aan toe! Lekker grote vissen vangen in Animal Crossing, haha.

Ik maakte voor het eerst risotto en dat was goed gelukt! Alleen vond mijn schatje het niet zo lekker.. Dus helaas niet voor herhaling vatbaar. Of wanneer hij er niet is, haha!

Door naar zondag! Het was ’s ochtends eigenlijk best wel lekker weer (koud maar wel zonnig) en we besloten lekker een eind te gaan wandelen. In de buurt is een park en daar was het gelukkig nog rustig!

En daarna was het tijd voor warme chocolademelk met slagroom en mini marshmallows! Die zaten in mijn kerstpakket en we hadden dus al weken het goede voornemen om het te proberen. Dit was wel een goed moment en het was super lekker!

Daarna ging ik weer even knutselen en wat filmen voor Instagram. Leuke spread toch?

’s Avonds aten we hamburgers op deze broodjes van de Lidl! Best lekker en een prima manier om het weekend af te sluiten.

Deze week wordt als het goed is wat rustiger qua werk en na dit weekend voel ik me eerlijk gezegd ook wel weer wat vrolijker en beter. Hopen dat het zo blijft!

Hoe was jullie weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *