Klaar voor het voorjaar met de leukste mode!

Je kunt je er nu wellicht nog niet zoveel bij voorstellen maar geloof mij, het wordt ooit weer lente. Ik ben er in ieder geval al helemaal aan toe! Lekker naar buiten met hopelijk eindelijk weer wat zon! Mijn garderobe is nog niet helemaal klaar voor het voorjaar overigens, daar vind je vooral dikke truien en koude t-shirts. Benieuwd welke kleding ik nog wel aan mijn voorjaarscollectie wil toevoegen?

Bikerjack

Dit staat heel hoog op mijn wishlist! Qua jassen heb ik namelijk vooral dikke winterjassen of regenjassen voor in de zomer. Niet heel leuk voor het voorjaar dus en vaak ook meer praktisch dan stylish. Een bikerjack vind ik vaak heel leuk in combinatie met zowel een hele vrouwelijke als een stoere outfit. Bijvoorbeeld met een jurkje, of juist met stoere laarzen of veterschoenen. Ik zou zelf denk ik veilig voor zwart gaan zodat hij overal wel bij past.. Maar een kleurtje is ook wel erg leuk!

Blouses

Ik heb inmiddels geen blouses meer in mijn kast en zou er eigenlijk nog wel een paar willen hebben! Dit vind ik vaak handig omdat je het zowel luchtig als met bijvoorbeeld een trui erover kunt dragen. Ik kies dan zelf het liefst voor een stof die niet zo snel kreukelt want van strijken word ik niet zo gelukkig.. Zelfs al verwacht ik dat ik voorlopig nog wel thuis moet werken vind ik het juist wel fijn om alsnog mooie kleding aan te doen voor werk. Zo voelt het tenminste alsof ik ook echt aan het werk ga! De mooie kleding op de foto’s is trouwens van het merk LASCANA. Zeker eens het bekijken waard!

Jurken

Jurkjes vind ik altijd een goede keuze! Op een warme voorjaarsdag lekker luchtig en met een panty en een vest of jasje ook weer prima als het niet zo warm is. Ik kies vaak voor “veilige” printjes die het hele jaar kunnen. Zo kan ik ze tenminste maximaal gebruiken en blijven ze niet achter in de kast liggen tot het eindelijk eens zomer is! Ik heb er zelf nog wel een aantal maar zou wel wat jurkjes met een wat langere mouw willen hebben. Korte mouwen zijn zelfs in de zomer soms wat fris!

Heb jij al zin in het voorjaar? En is je garderobe er al helemaal klaar voor?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *