De leuke dingen des levens #6

Het is alweer even geleden dat ik mijn favorieten van het moment met jullie heb gedeeld. Tijd om dat weer eens te doen! Benieuwd waar ik op het moment het meeste plezier aan beleef?

Platenspeler

Voor mijn verjaardag kreeg ik een platenspeler en bij de schoonfam konden we platen lenen om te proberen. En ik vind het zo leuk! Niet alleen klinkt een plaat anders dan Spotify, maar je luistert ook veel bewuster ernaar en een nummer skippen zit er niet echt in. Dus nu zijn we lekker nieuwe oude muziek aan het ontdekken en ik ben er super blij mee! Jazzy platen doen het tot nu toe goed en natuurlijk ook gewoon echte klassiekers.

Happy Planner

Er zijn natuurlijk duizend verschillende planners beschikbaar en met een bullet journal kan je al helemaal alle kanten op. Maar ik ben een beetje verslaafd geraakt aan het Happy Planner systeem! Niet eens echt om te plannen trouwens, maar meer om leuke herinneringen op te schrijven en lekker creatief bezig te zijn. Ik vind dit YouTube kanaal echt lekker zen en inspirerend om naar te kijken en ben het nu zelf ook aan het proberen.

Wandelen

Rondom de feestdagen had ik echt nul zin om te wandelen en stond het (of ik dus) echt even stil. Maar ik heb de smaak weer te pakken! Ik vind het vooral heel gezellig om samen met mijn vriend ’s avonds of in het weekend even een rondje te lopen en natuurlijk is het ook gezond. Bovendien zit ik nu echt veel binnen met 100% thuiswerken en de meeste winkels dicht, dus dan is het ook gewoon lekker om even naar buiten te gaan!

Knutselen

Een beetje hetzelfde als nummer 2, maar ook weer niet. De laatste tijd knutsel ik meer dan ooit tevoren want ja, wat kan je anders? Maar ik word er ook echt lekker zen en vrolijk van dus het is helemaal goed. Het liefst werk ik aan bullet journal spreads (check mijn Reels op Instagram voor inspiratie!) maar eigenlijk is alles goed. Ik heb zelfs een Diamond Painting kit op AliExpress besteld om te proberen..

Eigenlijk heb ik vooral saaie hobbies als je het zo bekijkt, haha! Maar een beetje saai is het leven nu ook en dat vind ik voor nu ook wel even prima. Waar word jij op het moment vrolijk van?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *