Wat ik in een week deed #167

Happy Monday! Al heb ik er weinig zin in.. Ik was een beetje ziek van het weekend en ben nu maar aan het duimen dat het vandaag wel weer goed gaat. Maar gelukkig kon ik voor het weekend nog wel wat doen! Benieuwd wat ik deed?

Weer aan de slag op maandag! Met mijn favo ontbijt: havermout. Ik doe er niet altijd blauwe bessen in aangezien ik ze vaak te duur vind, maar wel extra genieten als ze weer eens in de aanbieding zijn.

Ik wilde al een tijdje mijn Etsy shop weer helemaal open gooien maar daarvoor moest ik eerst mijn voorraad weer aanvullen en daar keek ik een beetje tegenop. Vorige week had ik er eindelijk motivatie voor en gelukkig viel het best mee, ik had van de meeste designs nog wel wat op voorraad!

’s Avonds lekker gewandeld. Op maandag gingen er al geruchten rond van een avondklok en was ik vooral aan het duimen dat het laat genoeg zou zijn om nog te kunnen wandelen, en dat is gelukkig wel zo. Voor mij maakt die avondklok dus eigenlijk maar weinig uit gelukkig!

Op dinsdag probeerde ik ook eens wat grotere, losse stickers uit. Ik vind ze wel tof maar wil er wel ander stickerpapier voor gebruiken (liever glimmend of waterproof) en dat heb ik dus besteld. Hopelijk snel binnen!

Ik begon in een nieuw boek maar vind het tot nu toe een beetje een tegenvaller. Of nou ja, het is een prima boek maar alle IJslandse en Deense namen worden al snel wat verwarrend!

Op donderdag was ik weer lekker vrij! Wel een beetje stom hoor, nu ik eigenlijk niet echt iets kan doen. Maar het is ook wel weer lekker, ik heb dan wat meer tijd om aan mijn knutselprojectjes te werken.

Ik maakte een nieuwe bullet journal spread en filmde het voor Instagram. Ik vind die stickers echt heel mooi!

En ik ging lekker aan de slag met nog meer spreads. Van knutselen word ik wel altijd lekker zen en dat kon ik deze week wel goed gebruiken Ik voelde me eigenlijk de hele week wel een beetje meh en gestresst door werk. Heel vervelend!

’s Middags even wandelen en naar de Gamma om een pakketje op te halen. Het waaide super hard maar met het zonnetje was het ergens ook wel lekker!

Ik werkte nog aan wat nieuwe stickers, waaronder deze van mijn eiland in Animal Crossing! Die vind ik echt leuk geworden. Mijn snijmachine had wel ineens weer kuren en daar werd ik heel gefrustreerd van. Maar goed, uiteindelijk is het wel gelukt.

En de volgende dag ging er eentje op mijn notitieboekje voor werk! Schattig toch? Ook hier wil ik liever ander stickerpapier voor dus die ga ik dan ook ermee proberen.

Het weekend in met een fijne plaat! Ik ben nog steeds heel blij met onze platenspeler, ik zet vaak een plaat op als ik ga koken of als er visite is. We hebben een hele stapel (oude) platen van mijn schoonmoeder gekregen en zijn ze dus nu aan het luisteren om te kijken wat we wel en niet leuk vinden!

Het weekend begon goed met een lekker ontbijt!

En daarna ging ik mijn kledingkast maar eens opruimen en anders inrichten. Aan de linkerkant had ik voorheen al mijn truien en vesten hangen en mijn broeken lagen ergens achterin gepropt, wat eigenlijk wel irritant was. Dus nu heb ik de broeken opgehangen, truien naar het hoofdgedeelte en vesten opgevouwen. Een stuk beter! Ik moet de onderkant van het hoofdgedeelte nog wel opruimen, dat wordt sowieso altijd snel een rommeltje. Voor de volgende keer!

’s Middags gingen we een lekker stuk wandelen wat wel heel fijn was, maar daarna voelde ik me niet zo top meer. Ineens heel erg buikpijn en dus de rest van de dag opgerold op de bank en in bed. Super vervelend..

En hoewel ik me zondag in eerste instantie eigenlijk wel weer prima voelde en lekker kon knutselen, eindigde de dag hetzelfde. Ik voelde me de hele week al niet zo en denk dat het dus even allemaal teveel was. Duimen dat het deze week (of vooral vandaag) dus wel weer beter gaat..

Deze week is qua werk best druk en qua privédingen juist niet zo. Echt veel kan je nu ook niet doen, niet vanwege die avondklok maar wel de regel dat er maar 1 persoon op bezoek mag.. Daar baal ik eigenlijk meer van want dat betekent dat mijn vriend en ik niet samen op bezoek kunnen. Ach, dan maar weer hopen dat het helpt!

Hoe was jullie week?

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *