Wat ik in een week deed #166

Happy Monday! Klaar voor weer een nieuwe week? Ik denk dat deze week voor mij best chaotisch kan gaan worden dus ik ben heel benieuwd. Maar eerst gaan we even terug kijken op afgelopen week!

Op maandag natuurlijk weer aan de slag! Ik deed ’s ochtends vroeg boodschappen en gelukkig was het wederom rustig. Daarna aan de slag met werk.

Deze maand probeer ik voor het eerst een mini Happy Planner uit en ik vind het wel schattig! Dit soort spreads zag ik op YouTube veel en wilde ik ook wel proberen. Lijkt me super leuk om later op terug te kijken!

Ik speel nog steeds Animal Crossing en deze week was er het Noorderlicht te zien! Dat heb ik nog nooit in het echt gezien maar dat lijkt me wel heel bijzonder.

Ik bestelde wat stickers bij deze Nederlandse Etsy shop en ze zijn zo leuk!! Echt heel blij mee, ze zijn kwalitatief goed en dit soort stickers gebruik ik veel in mijn journal. En het was een Nederlandse shop dus ik had ze lekker snel binnen.

Op dinsdag kreeg ik eindelijk mijn grote verjaardagscadeau, een platenspeler! Dat wilde ik graag en ik ben er ook echt super blij mee. We hadden al wat platen in huis van de vader van mijn vriend en die kunnen we nu lekker gaan luisteren.

Ennn ik kreeg mijn nieuwe Dr. Martens schoenen binnen! Ja je ziet het goed, ze zijn holografisch. Ik had ze vorig jaar al in de winkel gezien maar vond ze te duur en ik kon ze nu in de sale scoren via About You. Het duurde overigens wel twee weken voordat ik ze had dus dat was niet zo chill, maar ik ben er wel blij mee! Ze zitten verrassend genoeg ook gelijk al een stuk minder pijnlijk dan mijn klassieke 1460 model, dus ik hoef ze gelukkig niet zo uitgebreid in te lopen.

Oeps, nog meer nieuwe schoenen. Op woensdag kwam onze Timberland bestelling maar uiteindelijk hield ik maar 1 paar en stuurde mijn vriend al zijn paren weer terug. Blijft toch lastig dat online bestellen.

Vrijdag werkte mijn vriend ook eens een halve dag thuis en in de pauze gingen we gezellig buiten wandelen!

’s Avonds deden we ons uitje van de week, namelijk naar de Albert Heijn! Daar komen we vrij weinig maar we hebben wel zo onze favorieten en ze hadden ook wel weer interessante aanbiedingen. Ik was vooral blij dat ik er deze chips met augurksmaak vond, haha! Dat ken ik uit BelgiĆ« en daar kocht ik het dan weleens als we er op vakantie waren. Dat gebeurt nu natuurlijk niet echt.. Dus het voelde wel een beetje als vakantie, haha.

Hmmmm.. Lekker! Ik lees trouwens nu het boek Amerikanen Lopen Niet van Arjen van Veelen en vind het echt super interessant! Het is geschreven door een Nederlandse journalist die voor het werk van zijn vrouw naar St. Louis in Amerika verhuist. Deze stad is sterk verdeeld en hij schrijft dus ook over zijn ervaringen daar en de grote verschillen met Nederland. Heel interessant!

Zaterdag gingen we even een pakketje wegbrengen en op bezoek bij mijn schoonmama. Nieuwe schoenen aan en gaan! Bij mijn schoonmoeder mochten we wat platen uitzoeken om te luisteren en dat was heel leuk. Heel veel “oude” muziek ken ik niet, maar sommige artiesten herken ik dan toch wel.

En ik bakte een cake! En hij lukte! Dat is dan toch helemaal niet verkeerd. M’n schoonmoeder kwam vervolgens trouwens bij ons avondeten (geen cake) en samen keken we de livestream van de Vrienden van Amstel Live. Super leuk!

Zondag begonnen we de dag met lekkere pancakes van de Appie.

En daarna even naar Haarlem! Mijn vriend had weer problemen met zijn iPhone en de Apple Store was gelukkig nog wel open voor reparaties. We moesten onszelf even een uurtje vermaken en dat werd dus een stadswandeling. Toch gek om de stad zo leeg en stil te zien!

Maar gelukkig kan je op meerdere plekken nog een koffie to go halen of zelfs een lekker broodje!

Daarna door naar de zus van m’n vriend voor wederom een kinderverjaardag en taart. Ze had zich weer goed uitgeleefd in ieder geval!

En hoe cute is mijn spread voor deze week?

Ik ben benieuwd hoe komende week gaat zijn! Zouden we toch nog een avondklok krijgen? Ik hoop het niet want ik vind onze wandelingetjes ’s avonds toch wel erg gezellig!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *