Wat ik in een week deed #165

Zo, dat was even wennen. Een nieuw jaar en weer aan het werk na twee weken vrij! Ik moet eerlijk zeggen dat ik pas ergens eind vorige week er weer een beetje lekker in zat qua werk.. En toen was het alweer weekend, haha! Ach, deze week weer nieuwe kansen.

Maandag was ik jarig! Ik moest wel weer aan het werk maar gelukkig kon ik rustig starten en werd ik tussendoor nog verrast met leuke cadeautjes via de post. Van collega’s kreeg ik bloemen, chocolade en stickers! Helemaal leuk natuurlijk. M’n vriend kwam ook nog thuis met bloemen en uiteindelijk stond de woonkamer lekker vol met 4 bossen, haha.

’s Avonds had ik nul zin om te koken en dus werd het pizza. Prima maaltje op mijn verjaardag!

En weer dooooor. Dit jaar wil ik deze planner gebruiken van Hobonichi en dat is altijd wel weer even wennen. Ik heb ‘m lekker versierd met stickers en ik wil er ook niet alleen mijn to do lijstjes in maken, maar ook leuke herinneringen in opschrijven.

Maar tegelijkertijd heb ik wat leuke dingen gekocht voor de Happy Planner! Die planners zijn er in verschillende formaten en ik vind de mini wel fijn werken. Ik heb er nu eentje voor memory keeping en het bijhouden van wat ik eet. Via Facebook kocht ik wat leuke spullen over zodat ik hem nog beter en leuker kan gaan maken!

En ik maakte mijn eerste printable! Deze is nog niet helemaal af want ik had in eerste instantie verkeerde verhoudingen gebruikt (ze waren iets te kort geworden), maar dat komt wel goed. Ik vind de Happy Planner stickers trouwens ook leuk voor in mijn Hobonichi planner.

Een grote stap naar donderdag, waar ik gelukkig weer lekker vrij was. Nu dat de meeste winkels gesloten zijn is een vrije dag ergens wel een beetje saai maar lekker thuis is ook niet verkeerd. Ik ging aan de slag met wat spreads voor januari!

En wel even de deur uit want we moesten nog een cadeautje scoren voor het neefje van mijn vriend. Veel keus is er nu natuurlijk niet en het was al te laat om wat te bestellen. Bij Kruidvat kocht ik toen maar deze kleiset en weet je? Hij vond het echt fantastisch, haha. Goede keus dus!

Ik kocht ook een zakje met studentenhaver en dat mag dus wel gezond zijn, maar ik vind dit zo lekker dat het niet meer gezond is. Oeps!

Op naar vrijdag met het weekend voor de deur!

Ik plakte een Happy Planner sticker op mijn telefoonhoesje en deze quote past best goed bij hoe ik mij op het moment voel!

Weekend! Op zaterdag was het ineens lekker koud buiten en dus was een muts geen overbodige luxe. We gingen ’s ochtends even langs bij m’n schoonmoeder voor een theetje en ’s middags kwam een vriend van mijn vriend eventjes langs.

Ik kreeg ook nog een verjaardagscadeau via de post, deze mooie puzzel van mijn collega’s! Daar kan ik binnenkort wel mee gaan beginnen.

’s Avonds liepen we ook nog een rondje. Afgelopen week hebben we sowieso wel weer regelmatig gewandeld en dat vind ik wel fijn. Het is niet alleen gezond maar ook gezellig!

Maar uhm.. Dat met die sticker was blijkbaar geen goed idee. Die bleef niet mooi! Helaas, want ik vond de sticker/quote wel erg mooi.

Gelukkig zat m’n nagellak er wel goed op! Dit is My Private Jet van OPI en toch wel een van mijn favo kleurtjes. De glittertjes zijn heel subtiel en in zonlicht holografisch!

Zondag begonnen we dag lekker relaxed en terwijl ’t vriendje lag te tukken op de bank ging ik even knutselen in mijn journal!

’s Middags was wel weer druk want we gingen naar de zus en fam van mijn vriend voor wat verjaardagen. Het nichtje wilde een unicorn taart en m’n schoonzus had zich dus goed uitgeleefd! De cadeautjes van ons vielen gelukkig ook goed in de smaak, dat is altijd maar weer afwachten.

En toen weer pizza, oeps! Deze veggi pesto pollo pizza van Domino’s vond ik eigenlijk wel verrassend lekker en zeker een aanrader.

Deze week wordt niet zo spannend, gewoon weer werken en weinig plannen. Hopelijk weer lekker wandelen!

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *