Wat ik in een week deed #164

Happy new year! Ik was even een beetje offline en dat heb je hier al kunnen lezen. Maar goed, ik ga weer met frisse (tegen)zin aan de slag en dus is het weer tijd voor een diary. Benieuwd wat ik de afgelopen week heb meegemaakt?

Op maandag hadden we een relaxte dag, al kreeg ik het wel voor mekaar om een gat in mijn favoriete jas te maken. Balen! Ik besloot ‘m toch maar naar de kleermaker te brengen en die heeft hem weer helemaal mooi gemaakt dus hij kan gelukkig weer even mee.

De week ervoor had ik eigenlijk helemaal niets gedaan qua knutselen en journalen, en daar had ik dus wel weer zin in. Ik ging lekker aan de slag en maakte wat leuke spreads!

En mijn journal is bijna vol (de rechter) en dus is het tijd voor een nieuwe in januari. Ik had een mooie gekregen van Notebook Therapy en ik kan niet wachten om erin te beginnen! Hij is iets kleiner dan A5 en dat lijkt me een fijn formaat om mee te werken.

Ik ben ook weer lekker Animal Crossing aan het spelen op de Switch! Ik heb laatst mijn spel gereset dus ik moet weer helemaal opnieuw beginnen en dat wilde ik graag. Hopelijk wordt mijn eiland nu mooier!

Op donderdag was het tijd voor oud & nieuw! We vierden het bij de zus en aanhang van mijn vriend en dat betekent altijd lekker knuffelen met de katten. En toch grappig dat wij Nederlanders blijkbaar gewoon schijt hebben aan een vuurwerkverbod, haha! Al was het gelukkig wel een stuk minder dan voorgaande jaren en daardoor vond ik het ook minder irritant. Op naar een mooi(er) 2021!

De eerste dag van het nieuwe jaar begonnen we goed met lekkere croissantjes.

En natuurlijk een nieuwe planner! Ik ging voor de Hobonichi Techo A6 en daar heb ik me lekker in uitgeleefd met stickers.

Ook was ik alle Kerstversieringen eigenlijk helemaal zat en dus ging de kerstboom en mijn kerstdorp weer weg. Die naalden vinden we overigens nu nog steeds, haha. We ruimden ook gelijk de zolder een beetje op dus dat was een goed begin van het jaar!

Hmm, oliebollen smaken op 1 januari ook nog lekker!

Op zaterdag haalden we even wat dingetjes voor de vogels in de tuin en gelukkig waren de konijntjes nog niet in lockdown. Cute!!

Zaterdag en zondag vierde ik mijn verjaardag. Dat moet je nu natuurlijk een beetje spreiden en helaas ook beperkt vieren. En we hadden ons helemaal niet gerealiseerd dat veel dingen zaterdag dicht zouden zijn.. Dus geen taart van de banketbakker en geen avondeten van de lokale pastawinkel..

Maar alles kwam goed! Ik haalde lekkere taart bij de gewone bakker en we aten voor het eerst sinds tijden weer eens good old Chinees. Lekker!

Op zondag kwam de zus van mijn vriend met aanhang en ik kreeg een mooie vlinder van mijn nichtje. Lief toch?

Ik nam ook eindelijk mijn nieuwe e-reader in gebruik! Deze kreeg ik van mijn ouders en wilde ik al een tijdlang graag. Ik had al een fijne KOBO e-reader maar die had zijn beste tijd wel gehad (echt al jaren oud). En ik vond dit model met de knopjes wel interessant!

Vandaag ben ik echt jarig en helaas moet ik ook weer aan het werk. Rustig aan dan maar! Ik ben trouwens 30 geworden en dat is toch best wel een dingetje hoor. Gelukkig heb ik een goed excuus om geen groot feest te houden, haha!

Hoe was jullie oud & nieuw?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *