Wat ik recentelijk heb gelezen #3

Ik zit weer helemaal in mijn leesfase en dus kan ik weer wat recensies met jullie delen! Benieuwd wat ik heb gelezen en wat ik ervan vond?

Parel – Lucinda Riley

Het vierde boek uit de De Zeven Zussen reeks en weer heel vergelijkbaar met de andere boeken. Al vond ik dit boek denk ik wel het leukst tot nu toe! Hierin gaat CeCe op zoek naar haar roots en daarbij komt ze terecht in Australië, wat ik dus eigenlijk wel heel interessant vond. Ook zit er een element van kunst in wat mij natuurlijk sowieso wel aansprak. Ben benieuwd naar deel 5!

Hoe Vind Je Zelf Dat Het Gaat – Japke-d. Bouma

Wellicht dat je Japke kent van haar werkgerelateerde columns in het NRC en zo niet, volg haar op Twitter! Ze schrijft over al het lief en leed dat bij werk hoort en dan voornamelijk over kantoorbanen. Voor mij super herkenbaar en dus lees ik haar columns altijd met plezier. Ze heeft nu een nieuw boek uitgebracht met vergelijkbare stukjes, net zo herkenbaar en het leest heerlijk weg! Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en het is echt een aanrader als je af en toe knettergek wordt van alle heisa op kantoor.

Hemelse Modder – Gaby Rasters

Dit boek kreeg ik opgestuurd en het is echt zo’n lekker luchtig kerstverhaal wat ik dus lekker snel weg las. Er zit overigens nog best wat diepgang in, aangezien het over de zussen Iselle en Dagmar gaat en zij al vroeg wees zijn geworden. Hun band is dan ook enorm sterk en tegelijkertijd zijn ze elkaars tegenpolen, waardoor het meer dan eens botst tussen de twee. Met de feestdagen voor de deur lijkt het er dan ook op dat ze dit jaar Kerst niet met elkaar gaan vieren. Of het goed komt en wat het recept voor hemelse modder hiermee te maken heeft? Je leest het natuurlijk allemaal in het boek!

The Guest List – Lucy Foley

En we sluiten de lijst af met een lekker spannend boek! Dit vond ik echt een topper en een aanrader. Het rijke stel Jules & Will gaat trouwen en hebben een afgelegen eiland in Ierland gekozen als hun wedding location. Hoewel het er lijkt te spoken blijkt het echte gevaar te liggen in de uitgenodigde gasten en hun verleden met het kersverse echtpaar. Al vroeg in het boek wordt duidelijk dat iemand het eiland niet meer levend gaat verlaten en vervolgens wordt het natuurlijk langzaam duidelijk wie de schuldige is en waarom. Elk hoofdstuk is beschreven vanuit het perspectief van een van de hoofdpersonen en dat was even wennen, maar werkt eigenlijk wel goed. Zeker een aanrader!

Welk boek heb jij recentelijk gelezen of vind jij echt een aanrader?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *