Wat ik in een week deed #163

Happy Monday! Deze week zou toch best wel eens heel interessant worden.. Een extra rustige Kerst? Het zal mij benieuwen. Tot die tijd heb ik een nieuw weekoverzicht voor je!

Van maandag heb ik alleen deze foto, niet zo’n boeiende dag dus denk ik. Ik las dit boek uit en het is best een aanrader! Grappige en kritische columns over het (kantoor)werk en zeker nu in tijden van Corona. Met veel plezier en herkenning gelezen!

Ik startte laatst een book journal en dus kon ik die ook weer updaten. Vind deze journal echt leuk om doorheen te bladeren en het motiveert me om meer te lezen!

Van Sinterklaas kregen we een vogelvoederhuisje en dus kon ik de hele week tijdens het thuiswerken naar vogeltjes kijken. Eigenlijk wel heel leuk! Al kwamen er best grote vogels op af en het huisje is niet zo groot, dus maar hopen dat hij blijft hangen.

Hmm, vega nuggets! Mijn favoriet voor het AVG’tje.

Dinsdagavond gingen we even bij mijn schoonouders op bezoek en de kat van de buren zat ons te bespioneren vanuit hun tuin, haha. Super cute toch?

Ik begon in een nieuw boek en het werd deze! Ik lees trouwens nu steeds twee boeken tegelijkertijd. Een fictie boek op mijn e-reader zodat ik ook in bed kan lezen en op de bank vind ik een fysiek boek wel prima, en dan non-fictie zodat ik niet in de war raak. Dit boek is tot nu toe wel heel interessant!

En ja, met al dat lezen is mijn e-reader ook ineens leeg.. Goed teken, lijkt mij!

Op vrijdag waren schatje en ik allebei lekker vrij, super fijn! Hij moest even naar de Apple store voor een probleem met zijn iPhone en gelukkig was het nog lekker rustig in de stad. Even wat gewinkeld dus, kerstcadeautjes gescoord en ik vond deze super leuke sjaal bij C&A!

Daarna ging ik aan de slag met wat video’s voor Instagram en dus ook wat nieuwe spreads. Lekker relaxed! Helaas voelde ik me daarna niet zo top en eindigde ik opgerold op de bank met buikpijn. Boeh!

Op zaterdag gingen we even naar Beverwijk en daar scoorde ik nog een leuke trui en leuk shirt bij H&M. Daarna weer even naar de schoonouders en we reserveerden een Too Good to Go box bij de bakker. M’n schoonmoeder wilde er ook wel eentje.. Maar ja, we hadden niet verwacht dat het zoveel zou zijn. Oeps! Gelukkig wel dingetjes die wat langer houdbaar zijn en al het brood gooien we altijd in de vriezer. Maar zeker geen slechte score voor in totaal 10 euro!

Ik had nog wat stiften op AliExpress gekocht en die kwamen eindelijk binnen! Deze stiften maken puntjes en dat vind ik heel handig in mijn planner.

Op zondag lagen we lekker lang in bed en daarna ging ik aan de slag met wat planner dingetjes. Ik maakte een nieuwe spread voor deze week en ik maakte wat spreads in mijn life journal. Ik heb wel een beetje planner stress voor volgend jaar trouwens. Dat voelt altijd als zo’n ultiem nieuw begin en sommige planners starten ook in januari. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat het gaat worden!

Eind van de middag gingen we lekker een rondje lopen buiten en wat Kerstkaarten rondbrengen. Eigenlijk wel heel lekker! En maar goed ook..

Want daarna aten we pizza, haha. Happy Sunday!

Ik ben heel benieuwd wat er deze week gaat gebeuren, ik vrees dat we wel extra maatregelen gaan krijgen. Ik ben eigenlijk vooral aan het aftellen naar mijn Kerstvakantie dus ik vind alles wel best. Nog 1,5 week te gaan!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *