Wat ik in een week deed #162

Zo, Sinterklaas is het land uit en dus is het tijd voor KERST! Daar heb ik eerlijk gezegd veel meer mee en ik heb wel zin in wat gezelligheid. Maar afgelopen week moesten we het nog even doen met onze eigen Goedheiligman..

En natuurlijk gewoon weer aan de bak! Al had ik maandag ook wat Etsy orders in te pakken want na Black Friday had ik wat meer bestellingen dan gemiddeld. Altijd leuk!

En ik had niet zo’n zin om moeilijk te doen qua avondeten dus het werd lekker een diepvriespizza. Helemaal niet verkeerd zo op z’n tijd!

De laatste tijd ben ik weer veel aan het knutselen met stickers en tsja, dan gaan ze best hard. Ik had eindelijk wat velletjes met nog maar een of twee stickers opgemaakt en dat is eigenlijk wel fijn!

Op dinsdag kwam ook m’n nieuwe e-reader binnen! Die moet nog wel even in de doos blijven aangezien ik hem voor Kerst/mijn verjaardag ga krijgen van m’n ouders, maar we besloten ‘m al wel te bestellen met Black Friday voor de korting. Zin om ‘m te gaan gebruiken want mijn oudje is toch wel aan vervanging toe!

Dinsdag was de vader van m’n vriend jarig en dat was best een feestje. We kochten een mooie bos bloemen voor hem en gingen daar gezellig eten!

Deze week begon ik in mijn A5 planner en daar heb ik me lekker uitgeleefd met Kerststickers en decoratie. Voor mijn doen heel erg kleurrijk, maar ook wel heel gezellig!

Op woensdag gingen m’n vriend en ik eindelijk weer eens wandelen ’s avonds! Dat was echt een eeuwigheid geleden en ik kan me er maar moeilijk voor motiveren, maar eenmaal aan de wandel is het eigenlijk wel heel erg fijn. En gezellig!

Donderdag was ik vrij en haalde ik ’s ochtends een Too Good to Go box op bij de bakker in de buurt. Geen slechte score! We hadden wel zin in broodjes en croissantjes en het is altijd even afwachten wat je krijgt, maar dit is natuurlijk een leuke score.

Daarna ging ik nog even knutselen en wachten tot m’n lover thuis kwam, want hij had ’s middags ook vrij..

En toen was het tijd om naar de nieuwe outlet in Halfweg te gaan! Voor ons is dat lekker dicht in de buurt (we kunnen zelfs op de fiets als we willen) en hoewel hij pas een weekje open was, was het gelukkig lekker rustig. De helft stond overigens nog leeg in de outlet en er zijn geen hele luxe merken, dat is wel jammer. Maar goed, ik kocht twee truien bij s. Oliver en een lekker warme hoodie bij Puma! Hopelijk komen er snel nog wat meer merken naar deze outlet.

Vrijdag moest ik weer aan het werk en m’n vriend was vrij dus die hing gezellig de hele dag om me heen. In de lunchpauze gingen we even een kerstboom scoren zodat we niet de drukte in hoefden in het weekend. Score!

Op zaterdag gingen we weer vroeg op stap. Ik wilde even naar de Primark in Zaandam, maar helaas was het wel weer een teleurstelling en kocht ik niet zoveel. Met goede hoop gingen we naar de Loods 5 outlet want we hadden nog 1 lichtgrijze stoel nodig.. En gelukt! Ze hadden er eentje en we namen een lichte en een donkere mee. Nu is onze set eindelijk compleet en hoeven we er niet meer heen. Wel zo fijn!

En toen was het tijd voor Sinterklaas! We gingen even langs bij de zus van m’n vriend, die heeft twee kleine kinderen en die waren natuurlijk super zenuwachtig voor Sinterklaas. Ze waren goed verwend met cadeaus en wij kregen ook wat kleine dingetjes! En eenmaal thuis waren we blij dat we lekker rustig op de bank konden ploffen..

Ook op zondag gingen we weer even op stap. Zo vroeg mogelijk naar Ikea en gelukkig was het er heel erg rustig! We kochten een schakelaar voor de kerstverlichting (“he Siri, zet de kerstboom aan”) en ik had toch ook wel zin in een veggiedog!

En toen was het tijd om de woonkamer te versieren voor Kerst! Alle spulletjes in de Kerstboom en ik heb mijn Kerstdorp weer uitgestald. Daarvoor heb ik nu een sneeuwdeken gekocht en dat ziet er toch wel leuk uit, vind ik. Maar wel een beetje leeg ook dus nog even op zoek naar wat kleine versiersels.

Het weekend lekker afsluiten met hamburgers! Verder heb ik lekker geknutseld en ook wel een beetje rustig aan gedaan.

En nu weer aan de slag! Gelukkig zijn we vrijdag allebei weer vrij, wel zo gezellig.

Hoe was jullie weekend? Nog wat voor Sinterklaas gedaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *