De leuke dingen des levens #5

Aangezien mijn vorige favorieten-post alweer bijna een maand geleden is.. Leek het mij een mooi moment om een nieuwe te maken! Benieuwd welke dingen op dit moment favoriet zijn in mijn leven? Keep on reading!

Lekker lezen

Met als gevolg dat mijn e-reader leeg was, haha! De laatste tijd lees ik weer lekker veel, mede dankzij de semi-lockdown waar we inzitten en je toch niet zoveel kunt verder. Ik lees altijd in fases en als ik er dan eindelijk weer eens zin in heb, dan maak ik er maar goed gebruik van. Mijn favoriete type boek is een lekker spannende thriller en daar lees ik er dus lekker veel van!

Teddy jas

Ik lijk er vast dikker in dan ik al ben en hij is totaal niet water- of windproof, maar ik vind mijn teddy jas echt leuk en fijn! Deze scoorde ik midden in de zomer in een sale en toen betwijfelde ik of ik hem wel zou gaan dragen. Inmiddels is het iets te koud voor deze jas maar zeker in het najaar heb ik hem lekker veel gedragen!

Alles met Mickey erop

Blijk ik toch weer gewoon een volwassen kind te zijn! Ineens vind je overal weer kleding en accessoires met Mickey erop en ik koop ze allemaal, haha. Bij H&M verkopen ze echt veel leuke shirtjes en truien en ik kocht een schattige sjaal met Mickey erop bij C&A. En ach, als zelfs Gucci peperdure tassen met Mickey erop verkoopt moet het wel hip zijn, toch?

Animal Crossing

Ik kocht AC toen het spel net uit was en heb het toen echt maandenlang gespeeld. En toen was ik er ineens klaar mee en speelde ik het niet meer. Afgelopen weekend heb ik mijn spel gereset zodat ik weer helemaal opnieuw moet beginnen met een nieuw eiland.. En ik vermaak me weer uitstekend! Het blijft een leuk spel en ik vind het super leuk dat er nu overal sneeuw ligt en er weer nieuwe dingen zijn om te ontdekken! Prima lockdown activiteit ook.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *