Wat ik in een week deed #161

Oehh, het is al bijna december! Daar kijk ik zeker naar uit. Natuurlijk is het nu een beetje gek met alle maatregelen en worden de feestdagen wellicht wat minder gezellig. Maar ik word altijd wel blij van alle versieringen overal en natuurlijk de lekkere snacks!

Maar goed, afgelopen week was het nog gewoon november. Ik begon de maandag met boodschappen doen en dat was wel even proppen in de auto die ik mocht lenen! Maar het paste dus niets aan het handje. Ik mocht een week lang in mijn droomauto rijden en je kon er hier al alles over lezen!

Ik ging uiteraard verder met de opzet voor december in mijn planner! Ik ga voor een A5 formaat met wat verschillende inserts van Peanuts Planner Co. De daily spreads hebben hetzelfde formaat als de Happy Planner planners en Erin Condren planners, dus ik kon lekker gebruik maken van printables en sticker kits!

Deze week wat het Black Friday en met nul ruggengraat is dat best gevaarlijk. Op maandag fietsten we naar de Appie in de buurt. Ik wilde toch wel graag een koptelefoon voor het wandelen en dit exemplaar is voor de 20 euro die hij was echt best prima! En draadloos, dat vind ik toch wel fijner. We kochten er ook een nieuwe waterkoker want die van ons was het gewoon niet helemaal.

Op dinsdag bracht ik even een pakketje weg en ook dat was lekker proppen, haha!

En eind van de middag ging ik toch weer even knutselen. Deze keer met een printable die dezelfde opzet heeft als zo’n Erin Condren planner, want ik was toch wel benieuwd hoe die kits er dan uit zouden zien. Voor mij echt VEEL te kleurrijk.. En toch ergens ook wel leuk en een nieuwe uitdaging. Voor december vind ik het wel leuk met de feestdagen!

Ik had ook weer wat nieuwe pennen gekocht en die kwamen eindelijk binnen! Ik schrijf het liefst met een zwarte gelpen en niet alle pennen werken even fijn op bepaald soort papier. Het papier wat ik voor mijn printables gebruik is vrij glad dus een gelpen moet wel snel genoeg drogen. Mijn favorieten zijn na deze bestelling denk ik de Pentel Energel Clena pen en de Zebra Sarasa dry pen!

Donderdag moest de Mazda weer terug en niet ver er vandaan zit Scrapdelight, een super leuke knutselwinkel in Linschoten. Mama kon mee en dat was wel gezellig! Ik was er al wel eerder geweest maar zij nog niet, dus we voelden ons als kindjes in de snoepwinkel.

Ik kocht trouwens niet super veel want eerlijk is eerlijk, ze hebben zoveel dat ik soms echt niet kan kiezen. Ik wilde in ieder geval wel een perforator en discs voor de Happy Planner zodat ik mijn eigen boekjes kon maken.

En dat ziet er dan zo uit! Zelfs het kleinste formaat ringen was trouwens wel een beetje aan de grote kant, maar dit boekje wordt denk ik nog wel dikker. En dit systeem vind ik eigenlijk wel fijn voor planners en dergelijken. Ik koop meestal printables waar ik dan zelf een boekje van kan maken en met deze discs hoef ik niet steeds een cover te kopen!

Donderdag kwam ook nog mijn bestelling van the Ordinary! Ik was al een tijd benieuwd naar dit merk maar bij Douglas zijn de producten steeds uitverkocht. Op hun eigen site hadden ze Black Friday korting (de hele week al) en dus besloot ik daar maar te bestellen! Het kwam wel uit de UK dus dat duurde een paar dagen, maar dat vond ik wel prima. Ik ging voor wat dagcrèmes, een foundation in drie kleuren en twee primers.

De volgende dag probeerde ik de foundation, best prima! Iets minder dekkend dan ik had verwacht en dat vind ik juist een pluspunt, het hoeft van mij niet zo dik. Qua kleur twijfel ik nog een beetje, ik heb de drie lichtste kleuren met roze ondertoon besteld en dit is de middelste kleur.

En toen was het tijd voor weekend! Mijn doel voor het weekend was dit boek uitlezen want ik was er al veel te lang mee bezig. Niet omdat het een slecht boek is of iets, maar ik merk toch dat ik fysieke boeken minder snel lees. Leest toch niet zo lekker in bed!

Op zaterdagochtend moest m’n vriend even werken maar het was in Haarlem en ik ging dus mee! Even naar Flying Tiger, daar was ik al lang niet geweest en ik wilde eigenlijk wel een planner scoren die ik online had gezien. Gelukkig hadden ze hem! En ik kocht een doosje met waterverf. Stelt waarschijnlijk niet zoveel voor maar hij heeft betere kleuren dan het setje wat ik al heb. Het werd trouwens eind van de ochtend al best druk in de stad, dus tijd om te gaan!

Bij de knutselwinkel had ik ook nog een mesje gekocht om papier mee te snijden en ja , ik ben daar dus niet handig genoeg voor! Na een minuut of 5 had ik al een mooie snee in mijn vinger. Auw! Volgende keer maar extra voorzichtig zijn.

Eind van de middag gingen we toch nog even weg. Er zou een Black Friday actie zijn bij een tuinmeubelzaak waar we van de zomer mooie loungesets hadden gezien. Eenmaal daar waren er alleen wat stoelen in de aanbieding.. Bummer! Maar er zat ook een Mediamarkt en gelukkig was het er niet zo druk. Jut & Jul zonder ruggengraat gingen naar binnen en kwamen thuis met een nieuw racestuur en spel voor hem en Ring Fit Adventure voor mij. Oeps!

Dat racespel en het stuurtje moesten natuurlijk de volgende dag in gebruik genomen worden. Ik heb ook een ronde gereden maar jeetje, ik heb er geen gevoel of talent voor! Ach, als hij het maar leuk vindt.

Ik ging weer even lekker knutselen en filmde een Reel voor Instagram. Komt over een weekje online!

Daarna gingen we Formule 1 kijken. Wat een crash! Gelukkig viel het achteraf mee en heeft de coureur Grosjean geen zware verwondingen.

Ik ging tussendoor nog maar even knutselen, nu in mijn book journal! Die ben ik afgelopen week gestart en vind ik eigenlijk wel erg leuk zo.

Deze week gaan we weer gewoon aan het werk, al heeft mijn vriend wel minimaal een dag vrij en dat is wel lekker! En Sinterklaas met familie slaan we dit jaar denk ik maar over..

Hoe was jullie weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *