Wat ik in een week deed #160

Happy Monday! Pfoe, de wekker ging wel weer veel te vroeg vanochtend en ik ben er nog niet helemaal klaar voor. Maar ja, we moeten weer! Benieuwd hoe mijn week was?

Op maandag gingen we weer lekker aan het werk. Ik had eigenlijk best een rustige week qua werk en dat vond ik wel even fijn na de spannende presentatie van de week ervoor!

Afgelopen week moest mijn vriend ook een dagje thuiswerken en werd het dus wel tijd om kantoor op te gaan ruimen. Ik zit er zelf eigenlijk nooit omdat ik het er koud vind en ongezellig, maar zo met zijn tweeën is het wel fijner. Ik zocht wat bakken uit en vond m’n oude telefoon! Mooie tijden..

Dinsdag ging ik even in mijn pauze naar de kringloop, deze keer voor m’n mama! Ze wilde wat oude boeken om mee te knutselen en bij de kringloop in mijn dorp hebben ze een hele kast vol. Ik ging voor deze twee boekjes. Hele mooie covers!

Vorig jaar verzamelde ik een heel Kerstdorp en eigenlijk mag ik er echt niets meer bij kopen.. Maar ja, bij Kruidvat hadden ze huisjes van de Efteling en m’n vriend kwam thuis met de hele collectie. Vervelend!!

Ik las ein-de-lijk een boek uit waar ik alweer veel te lang mee bezig was en dus kon ik met een nieuwe beginnen! Dit boek kreeg ik opgestuurd en dat is toch eigenlijk wel een droom, gratis boeken. Ik ben nog niet zo ver maar het leest wel lekker weg!

Op maandag had ik mijn nagels gelakt met een kleurtje van Ciaté.. En in overleg met een vriendin kwamen we wel tot de conclusie dat de kleur nog het meeste leek op babypoep. Tijd voor iets anders dus! Ik ging voor een kleurtje van Essie met een glitter topcoat van Catrice.

Een jaar geleden heb ik waterverf gekocht en toen kwam ik vrij snel tot de conclusie dat het niet mijn talent is. Toch kriebelt het af en toe wel en ik ging toch weer aan de slag. Helaas bleek het boekje wat ik ervoor wilde gebruiken niet geschikt voor waterverf (dat stond er ook gewoon op maar ja waarom zou je lezen). Zonde!

Dan maar wat anders ermee doen! Potlood en pen gaat gelukkig wel goed.

Donderdag was ik weer vrij en ging ik iets heeeeel leuks doen! Ik mocht van Mazda namelijk een week in mijn droomauto gaan rijden en die moest even opgehaald worden in Waddinxveen. Mijn vader ging gezellig mee zodat mijn auto bij mijn ouders kon blijven (en natuurlijk zodat hij ook even ermee op de foto kon). Ik ga er later nog wel een wat uitgebreidere blogpost over schrijven, maar ik ben in ieder geval verliefd!

Eenmaal thuis besloot ik dat waterverven nog een kans te geven en met het juiste papier gaat het toch een stuk beter! Ik volgde trouwens gewoon een tutorial op YouTube en er zijn natuurlijk nog veel meer tutorials dus daar ga ik lekker mee aan de slag. Prima stay at home activiteit!

Van zaterdag heb ik maar een foto terwijl het wel een drukke dag was! We gingen natuurlijk op stap met de auto, even showen aan vrienden en familie (veilig buiten in de regen) en dat was eigenlijk wel een leuke dag. Ik had wel een pakketje gemist want ik had schoenen besteld bij About You! Die hebben elke dag acties voor Black Friday en hoewel ik het zoveel mogelijk probeer te vermijden waren deze schoenen wel lekker goedkoop. Maar 14 euro per paar! De TOMs wilde ik heel graag en de Vans zijn wel erg heftig.. Maar ook wel grappig? Ach, vast prima voor de zomer!

Zondag had ik zin om aan de slag te gaan met mijn planner setup voor december! Ik ga wisselen naar een A5 planner en daar heb ik net even wat meer ruimte, wat wel fijn is. Veel inserts printen dus en ik maakte wat cover pagina’s om de boel op te leuken.

’s Middags begonnen we eindelijk weer eens aan een puzzel! We hadden nog een Sinterklaaspuzzel en daar moet je natuurlijk niet te lang mee wachten.

Tussendoor lekker pizza eten!

En ’s avonds (ver na onze bedtijd) was hij af! Mijn vriend heeft uiteindelijk wel het meeste gedaan want ik ging tussendoor weer even verder met mijn planner. Deze Jan van Haasteren puzzels vind ik trouwens wel erg leuk! Niet te moeilijk en ook niet te makkelijk.

Deze week is weer gewoon een werkweek. Donderdag moet ik de auto weer terugbrengen (boehoe) en verder wil ik werken aan mijn planner voor december!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *