Wat ik in een week deed #159

Een nieuwe week! En wat gaat de tijd snel he? Sinterklaas is alweer in het land en de Kerstversiering duikt overal op. Ik denk dat de feestdagen dit jaar wel gek worden maar ik heb ook wel weer zin in de gezelligheid en versieringen overal!

Maar goed, dat duurt nog even en hier gaan we het hebben over afgelopen week! Van maandag heb ik alleen bovenstaande foto en het was een heftige dag, want we hadden een begrafenis van iemand uit de familie van mijn vriend. Ik kende diegene niet zo goed maar toch altijd indrukwekkend en zeker in tijden van Corona een beetje lastig. De volgende dag was ik ook best wel moe van alle indrukken!

Op dinsdag deed ik m’n nagels maar weer eens. Ik vond deze glitter gel nagellak echt prachtig maar helaas liet het wel vrij snel los! Volgende keer maar met een andere basecoat proberen.

In november probeer ik weer eens een ring planner uit en dat is eigenlijk wel fijn! Lekker makkelijk omdat ik deze printables kan gebruiken en dus niet zelf een layout hoef te bedenken. Ik wil ook nog wel A5 uitproberen (dit is personal size, lijkt een beetje op A6) want de pagina’s vind ik wel wat klein.

Op woensdag fietste ik in m’n pauze even naar de kringloop in een ander dorp en ook daar hadden ze een personal formaat ring planner! Deze is in wat betere staat dan die ik vorige keer heb gevonden en ik vind hem best mooi.

Bij Vomar hebben ze de laatste tijd steeds nieuwe vegetarische opties en sinds kort ook dit merk, The Blue Butcher. Ik probeerde het uit omdat het in de aanbieding was en eigenlijk was het wel lekker! Niet zo droog als vegetarisch gehakt van andere merken en best voor herhaling vatbaar.

Ik had wat nieuwe shirtjes en truien bij H&M besteld en dit shirt met Mickey Mouse was toch wel de leukste! Super schattig toch? En streepjes is sowieso mijn favoriet. Ik had donderdag trouwens een belangrijke presentatie voor werk en gelukkig ging het goed! En met een beetje geluk heeft niemand Mickey gezien, haha.

Woensdag was het Sint Maarten en ik ken dat dus niet van huis uit, dus ik hoop stiekem dat er niemand aanbelt want ik vind het maar ongemakkelijk. We hadden wel voor de zekerheid wat te snoepen gekocht.. En er kwam echt niemand, haha! Nu zitten we opgescheept met een hoop Mars, Twix en Bounty. Wat vervelend!

Wel vervelend was dat ik vrijdag een geopend AliExpress pakketje kreeg en bijna alles eruit was. Grrrr! Ik heb al contact opgenomen met PostNL maar uiteraard gaan zij er niets aan doen. Gelukkig krijg ik een deel van mijn geld terug van AliExpress, dat is dan wel weer goed geregeld!

Omdat ik donderdag die presentatie had was ik vrijdag vrij en dat was ergens ook wel lekker. Ik besloot naar een kringloop in Haarlem te gaan. Deze is wat duurder dan de meeste kringlopen en volgens mij gewoon particulier in plaats van ingericht als een sociale werkplek. Daardoor is hij wat minder rommelig en dat vind ik wel fijn!

Ik kocht drie tassen, waaronder een fietstas van Ortlieb (normaal een heel prijzig merk) en een handtas van een onbekend merk. Vooral die fietstas is best een prima score want wij hebben zulke fietstassen gekocht voor onze nieuwe fietsen voor 60 euro per stuk! Nu was hij maar 3,50 euro en dat is best een goede deal. Wel gebruikt maar er is niks mis mee. Ook het handtasje vind ik wel leuk, het gouden lipje op de voorkant is ook gelijk de sluiting!

Daarna even naar het winkelcentrum voor wat boodschapjes en beauty aankopen bij Kruidvat. Daar lagen deze neppe Tamagotchi’s en ik heb hem met moeite kunnen laten liggen. Dat is toch super leuk! Echt jeugdsentiment voor mij.

Op zaterdag gingen we weer naar onze grote gouden vriend, of eigenlijk gewoon naar de Loods 5 outlet. Weer op zoek naar stoelen!

Onze eetkamerstoelen hadden ze nog niet maar wel deze stoel van Zuiver, waar ik al eerder naar had gekeken.. Na lang twijfelen hebben we hem toch maar meegenomen want we zochten al een tijdje naar een fijne en niet al te grote stoel voor bij de bank.

Eenmaal thuis.. Bleek hij toch niet helemaal goed bij de bank te passen! Oh oh! De stof is qua textuur wel hetzelfde maar qua kleur toch wel erg anders. Meer beige dan grijs eigenlijk. Helaas kan hij dus niet terug omdat hij van de outlet komt en ik vind het nog steeds wel echt een hele mooie stoel. Voor nu laten we hem maar even staan, wellicht went het nog. En anders op naar Marktplaats en weer op zoek naar een andere..

Gisteren (zondag) hadden we een lekker rustig dagje. Het was buiten echt guur herfstweer en dus een mooi moment voor thee, een dekentje en lekker op de bank. Ik werkte aan wat journal spreads en we speelden nog samen Tony Hawk Pro Skater. Blijft verslavend!

Deze week is eigenlijk een beetje saai, al werkt mijn vriend ook een dagje thuis (lekker vingers in zijn oren steken tijdens zijn calls dus) en ga ik donderdag wel wat leuks doen. Maar daarover later meer!

3 Reacties

  1. Toffe stoel! Misschien kan je het wat meer laten matchen door andere kussens op de bank in beige/cremetinten. Denk dat ’t dan al meer 1 geheel kan worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *