Wat ik in een week deed #158

Weer een week verder! Afgelopen week was wel een beetje gek eigenlijk. Nieuwe maatregelen en ik probeerde met een schuin oog de ontwikkelingen rond de Amerikaanse verkiezingen te volgen. Nu maar hopen dat de nieuwe maatregelen werken en we niet nog meer krijgen! Benieuwd naar hoe mijn week verder was?

Aan de slag op maandag! Ik begon in mijn ring planner met printables en tot nu toe bevalt het wel prima. Ergens vind ik het saaier dan bullet journal spreads maar ook wel weer makkelijker en handig.

Af en toe halen we een Too Good To Go box bij een bakker en daar zit meestal brood bij. Mijn vriend is niet zo’n fan van brood met pitjes en ik juist wel dus ik ben blij als we daar weer wat van krijgen! Met de lunch eet ik dus vaak geroosterd brood, meestal met hüttenkäse en komkommer of tomaat. Af en toe koop ik vegetarisch broodbeleg voor de afwisseling.

Ik had weer nul ruggengraat en bestelde stickers voor mijn planner. Deze functionele stickers van RandiDotPlans zijn wel echt ideaal! Ze zijn semi-transparant en ik vind de kleurtjes heel leuk. Zeker een aanrader!

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe cover maken in mijn life journal en ik vind deze cover wel mooi geworden! Een beetje in het thema van alle veranderingen die nu plaats vinden. Mijn journal wordt na een maand al wel aardig dik, haha.

Deze week moest ik van mezelf wat minder lui zijn en uiteindelijk heb ik twee keer een half uurtje gewandeld. Vast niet indrukwekkend maar ik vond het al heel wat en eigenlijk wel fijn! Zeker als het zonnetje schijnt is het top.

Op donderdag was ik vrij, al werkte ik ’s ochtends wel even. Daarna had ik zin om naar de kringloop in de buurt te gaan en gelukkig was het niet druk. Ik was op zoek naar een ring planner en vond er eentje! Hij heeft het wel al zwaar gehad en is een beetje beschadigd, maar ik vind dat niet zo erg. Ik vond ook nog leuke postzegels en een oude atlas om te gebruiken voor mijn knutselprojecten!

En ’s avonds leefden we ons weer uit met Tony Hawk Pro Skater! Wat een frustrerend spel soms, haha. Maar het blijft leuk en is heerlijk jeugdsentiment.

Vrijdag nog even een dagje werken en het was best een spannende dag want we hadden een dry-run voor een belangrijke presentatie. Gelukkig ging het wel goed! M’n vriend was vrij en voerde me tijdens het werk gelukkig Autodrop.

Zaterdag gingen we vroeg op pad om nog een stoel te scoren voor aan onze nieuwe tafel. Gelukkig stonden er weer een paar en namen we een donkergrijze mee. Nu nog twee lichtgrijze zoeken! We zagen ook een mooie stoel voor bij onze bank maar twijfelden toch nog een beetje.. Komt vast nog wel, even goed over nadenken!

Daarna gingen we langs bij de ouders van m’n vriend en we gingen platen uitzoeken met zijn vader! Hij heeft waarschijnlijk niet zo lang meer te leven en we hadden gevraagd of hij wat mooie platen uit zijn collectie wilde kiezen zodat wij die een mooi plekje kunnen geven.

De lijsten hadden we al besteld en mijn Bob de Bouwer ging zaterdag aan de slag om ze op te hangen. Best tof toch? We hadden nog niks aan de muur dus dit was wel welkom en ik vind het leuk dat er een verhaal achter zit.

En we hadden boerenkool meegekregen, lekker! Ik probeerde de nieuwe vegetarische rookworst van Hema (ookworst) en hij was heel prima! Lekkerder dan die van Unox en van de Vegetarische Slager en zelfs mijn vleesetende vriend vond hem echt prima.

Zondag hadden we een relaxt dagje. Ik had zin om mijn pocket planner erbij te pakken en ik besloot er inserts voor te maken. Wel stom, ik had een perforator gekocht voor zo’n ring planner maar die knipt dus best wel ver in de pagina waardoor de gaatjes op de verkeerde plek kwam. Prima voor een grotere planner met grotere ringen maar niet voor deze kleine planner. Oplossing? Ik heb van de linkerkant van de pagina nog maar een stukje afgesneden, haha!

’s Avonds aten we poffertjes, lekker! Een prima maaltje op de zondag.

En nu weer hard aan de slag. Deze week ben ik op vrijdag vrij in plaats van donderdag dus dat wordt wel even afzien, al is een wat langer weekend ook wel fijn!

Hoe was jullie week?

1 Reactie

  1. Ik vind het altijd zo heerlijk om de foto’s van je journal en planner te zien, heel mooi! Hier is het ook een kortere werkweek. Woensdag is het Wapenstilstand in België. Na bijna 2 jaar hier zitten de Belgische feestdagen nog niet echt in mijn systeem, dus dat voelt als een meevaller.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *