Wat ik in een week deed #157

Nieuwe week, nieuwe kansen! En dit zou best wel een spannende week kunnen worden denk ik.. Wie weet waar het kabinet morgen weer mee komt. Tot die tijd heb ik in ieder geval een nieuwe diary voor jullie!

Op maandag wee fris en fruitig aan de slag! Gelukkig werd het niet een al te drukke week qua werk. De maandag begin ik tegenwoordig trouwens echt altijd met boodschappen doen omdat het er dan nog niet zo druk is. Bevalt wel goed!

Hmmm Crispy Sticks van Vivera voor het avondeten. Die vind ik zo lekker! Alleen irritant dat er 5 in een pakje zitten want ik verdeel het liever over 2 dagen.

Door naar woensdag! Blijkbaar gebeurde er dinsdag vrij weinig, haha. Woensdag aten we ’s avonds pizza met een bloemkoolbodem van Magioni en die bodem vind ik eigenlijk wel erg lekker!

Op woensdag plaatste ik een nieuwe Reel op Instagram waar ik laat zien hoe ik deze diary spreads maak. Je kunt hem hier bekijken!

Heel stom, maar als ik dus dagenlang binnen zit en thuis aan het werk ben wil ik soms echt even weg. We hadden wel wat nodig van Makro en besloten er op woensdagavond maar even heen te gaan. Op een berg apen na was het gelukkig wel rustig!

Op donderdag was ik vrij en reed ik naar Zaandam om wat te halen voor mijn snijmachine. Blijkbaar was het uitverkocht (dat gebeurt wel vaker bij die winkel en ik heb echt geen zin meer om erheen te gaan) en ik kocht wel wat vinyl wat je op de foto ziet, maar het was wel een teleurstelling!

Eenmaal thuis maakte ik een lekkere lunch en keek ik de rest van de afleveringen van Emily in Paris. Best een leuke serie, kijkt lekker weg!

En ik stortte me op de broekzakken van een favoriete broek van mijn vriend. Hebben ze zulke grote broekzakken, weten ze ze toch nog stuk te maken!

Op vrijdag had ik op zich een prima hair day dus daar moest even een foto van gemaakt worden! Ik heb steeds vaker calls waarbij de webcams aan moeten en ik ben geen fan, haha.

En ik kreeg de mesjes binnen die ik nodig had voor mijn snijmachine! Ergens anders waren ze gelukkig wel gewoon op voorraad.

M’n vriend was lekker vroeg thuis van werk en ik zag een lekkere Too Good to Go box in de app, dus we haalden er weer eentje! Deze is van Bakker Bart. Mooi om het weekend mee te beginnen!

Vrijdag zette ik een hoop nieuwe stickers in mijn Etsy shop! Daar ben ik de hele week eigenlijk mee bezig geweest, van designen tot aan de foto’s maken en online zetten. Dat kost toch altijd meer werk dan ik denk, maar ik vind het wel leuk om te doen!

En ’s avonds lekker met Animal Crossing op de bank!

Op zaterdag gingen we vroeg naar de Loods 5 outlet in Zaandam. We twijfelen al een tijd over een nieuwe tafel en nieuwe stoelen. En ze stonden er deze keer gelukkig wel weer!

Maar tussendoor moest m’n vriend nog even ergens een storing oplossen en ik besloot maar even mee te gaan. Op naar Amsterdam! We eindigden bij het Eye Museum en ik liep er een rondje om wat foto’s te maken. Best mooi toch?

’s Avonds konden we lekker gaan schuiven in de woonkamer en dit is het resultaat! We hadden al de Glimps tafel van Zuiver maar dan de kleine versie en we hebben nu toch maar de grote versie genomen omdat deze prima in onze kamer past. Ook kochten we de Zuiver Flexback stoelen erbij. Voor nu maar 3 omdat er in die outlet nog maar 3 stonden. Gelukkig zien we ze er vaak zat staan dus daar wachten we even op, of we bestellen er 2 nieuw. Wel heel blij mee!

En het was 31 oktober dus het was Halloween in Animal Crossing! Best leuk gedaan weer.

Zondag begonnen we de dag met een lekker ontbijtje en daarna gingen we even op bezoek bij mijn schoonouders!

En daarna weer even lekker knutselen in mijn journal. Ik had onze oude tafel op Marktplaats gezet en die werd lekker snel verkocht! Eind van de middag werd hij opgehaald, wel zo fijn.

En ik plaatste deze leuke spread op mijn Instagram. Ik had laatst wat stickers besteld bij Nederlandse Etsy shops en ze zijn allemaal zo leuk!

Dat was onze week! Het weekend was wel een beetje druk en dan valt de maandag altijd even tegen maar dat komt wel weer goed. Deze week wordt qua werk wat drukker en ik heb wel weer zin in deze nieuwe maand!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *