Tijd voor een nieuw paar Dr. Martens!

De schoenen van Dr. Martens waren afgelopen winter hipper dan hip en met een beetje geluk gaan ze deze winter ook nog wel een ding zijn. Ik kocht er afgelopen jaar twee paar van (de 1460 versie en de 1461 versie) en ik ben met beiden nog steeds blij! Natuurlijk is het een kwestie van smaak, maar ik droom alweer van een nieuw paar..

Maar ja, welke kies je dan? Inmiddels zijn er weer zoveel nieuwe uitvoeringen! Gelukkig heeft Dr. Martens wel veel klassieke modellen en als je eenmaal een favoriet is, is kiezen net wat makkelijker. Tijd voor een wishlist! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 1460 Arcadia uitvoering met twee kleuren leer en een bijzondere print? Eerlijk, ik vind het best cool!

Hoog op mijn lijst staan nog steeds de Jadon platformschoenen. Super heftig, m’n vriend vindt ze verschrikkelijk en ik weet dat ze enorm lastig in te lopen zijn. Maar elke keer als ik er iemand mee zie lopen vind ik ze tof! Eerlijk gezegd weet ik niet of het wel echt wat voor mij is hoor, zo “alto” of hip ben ik nou ook weer niet.

Wat mij in ieder geval heel fijn lijkt is een gevoerd paar! Lekker warm voor de winter en Dr. Martens schoenen gaan vaak lang mee dus daar kan je wel een paar koude winters mee aan. Zelf vind ik de Chelsea boot het leukst maar het klassieke 1460 model is ook niet verkeerd met een lekkere zachte binnenkant! Dit soort gevoerde schoenen vallen wel vaak iets kleiner dus ik zou ze zeker even moeten passen voordat ik ze kan kopen.

De 1461 schoen heb ik al in het olijfgroen, maar zwart lijkt me eigenlijk ook wel handig. En die groene variant is van vrij stug leer gemaakt waardoor ze niet altijd even lekker zitten. Virginia leer is een stuk zachter en lijkt mij dus ook comfortabeler!

Al deze schoenen kan je onder andere bestellen bij Dr. Martens zelf. Ik wacht denk ik nog even tot de sale voordat ik weer eens een paar bestel aangezien ze best prijzig zijn. En gaan we dan voor degelijk zwart of toch iets opvallenders? Wie weet..

Wat vind jij van de Dr. Martens schoenen?

2 Reacties

  1. Ik vind ze er allemaal wel echt heel leuk uitzien. Ik heb zelf nog geen Dr Martens, maar ze staan al een hele tijd op m’n wishlist. Misschien dat ik er bij de eerstvolgende sale toch maar eens een paar bestel…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *