Mijn favoriete Etsy stores!

Online shoppen is nu eigenlijk wel de meest veilige keuze en hoe leuk is het om dan een kleine business owner te steunen? Etsy is daar het perfecte platform voor en ik shop er dan ook graag. Eigenlijk heb ik er nooit iets gekocht wat tegen viel en bijna altijd kwam het in een super leuke verpakking, waardoor het echt als een cadeautje voelde. Benieuwd naar mijn favoriete stores?

Moehrenkunstshop

Mijn ultieme favoriet is zeker weten deze stickershop van Anna uit Duitsland. Ze maakt echt super schattige en prachtige stickers van hoge kwaliteit. Inmiddels heeft ze ook een behoorlijk indrukwekkend assortiment van stickers opgebouwd! Ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand die dol is op stickers.

VioletJimArt

Deze Nederlandse shop ken ik pas sinds kort, ik heb er laatst wat velletjes met stickers besteld en ze zijn echt super schattig! Deze stickers zijn anders dan ik vaak zie bij Etsy shops, meestal zijn ze van mat papier en deze stickers zijn juist glimmend. Toch wel erg leuk en ik heb ze al met veel plezier gebruikt! In deze shop vind je nog veel meer dan alleen stickers. Wat dacht je van memoblaadjes, washi tapes, prints en sleutelhangers? Zeker het bekijken waard!

8Lotus

Sinds deze maand ben ik weer terug in mijn personal sized ring planner. Die pagina’s zijn net wat smaller dan A5 formaat en er zijn meerdere shops die hier printables voor aanbieden. 8Lotus (spreek je uit als Infinite Lotus) verkoopt voor zo’n beetje elk formaat planner hele minimalistische printables die ik echt heel fijn vind. In hun eigen shop vind je trouwens nog veel meer planner goodies maar ze verzenden vanuit Amerika en ik heb me dus alleen nog maar gewaagd aan de printables.

CreativePlan

Iets minder saai zijn de printables van CreativePlan! Ze verkoopt helaas maar 2 printables voor de personal planner en die gebruik ik nu eigenlijk niet meer omdat ik liever alles van een bepaalde ontwerper heb. Maar ze verkoopt er wel giga veel voor onder andere A4 en A5 planners! Op termijn wil ik een A5 planner uitproberen en dan weet ik haar shop zeker weer te vinden.

iebis

Een vreemde eend in dit lijstje is iebis, maar toch wil ik deze ook graag delen. Ik heb er zelf nog niet besteld en toch ben ik echt heel benieuwd! Ieva maakt sieraden en accessoires van wat nog het meest lijkt op FIMO klei en ik vind haar combinaties echt heel mooi! Ze maakt er ook nog eens prachtige foto’s van en ik word er heel erg hebberig en blij van. Aanrader om eens te bekijken en wellicht leuk als cadeau voor de feestdagen!

De eerste foto is trouwens van TheCoffeeMonsterzCO, ook te vinden op Etsy maar heeft een groter assortiment op haar eigen site. Meestal vind ik via Etsy bestellen makkelijker omdat je er vaak wel met iDeal kunt betalen!

Mocht je zelf nou nog leuke shops kennen, laat het me dan zeker weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *